Η σημερινή μέρα 8/5/19 ενδέχεται να αποβεί ιστορική για το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού σε όλα τα αθλήματα μετά και την ανακοίνωση του πλάνου που έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Φυσικά και δεν πρόκειται να σταθώ καθόλου στα όσα έγιναν στο μπάσκετ σήμερα καθώς δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα συμβούν στον σύλλογο αν ευοδωθεί το μεγαλόπνοο αυτό σχέδιο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού χειάζεται ένα όραμα να ξαναπιστέψει σε κάτι και να ξαναδεί τον Παναθηναϊκό εκεί που ανήκει.

Ο Παναθηναϊκός παρότι είναι ο κορυφαίος σύλλογος της χώρας είναι και ο μεγαλύτερος αδικημένος της χώρας σε ότι αφορά το γηπεδικό. Χρόνια και χρόνια χορτάσαμε από υποσχέσεις και προβλήματα. Στη Λεωφόρο τα προσφυγικά, στον Βοτανικό οι κορμοράνοι, στο Γουδί είναι μητροπολιτικό πάρκο, στο ΟΑΚΑ δεν ανεβάζουμε τον συντελεστή και είναι οι ομοσπονδίες. Ε νησάφι πια κύριοι κουράσατε! Ο Παναθηναϊκός πρέπει και θα αποκτήσει γήπεδο.

Το που θα το αποκτήσει είναι καθαρά απόφαση του Δημήτρη και το ποια από όλες τις περιπτώσεις είναι η πιο άμεση και εφικτή. Ας αφήσουμε το δεν μ αρέσει εδώ και δεν μ αρέσει εκεί και να κοιτάξουμε το συμφέρον του Συλλόγου και πόσο θα τον βοηθήσει ένας χώρος που θα μπορούσε να συστεγάσει όλα του τα τμήματα.

Όλος ο κόσμος θα πρέπει να είναι ενωμένος και να στηρίξει εμπράκτως σε αυτή την προσπάθεια τον Δημήτρη για να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή σε όλα τα αθλήματα όπως αρμόζει στην ιστορία μας.

Όλοι στηρίζουμε τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και γινόμαστε μέλη και γεμίζουμε κάθε γήπεδο που παίζουν αθλητές με το τριφύλλι στο στήθος.

Η δύναμη του Παναθηναϊκού είναι ο κόσμος του για αυτό προσπάθησαν τόσα χρόνια να μας διασπάσουν!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω