Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις. Συνυπήρξε μαζί με τον Σινγκλετον στην Κούμπαν με τους δυο να ακολουθούν διαφορετικούς προορισμούς στην καριέρα τους.

Ο μεν Σινγκλετον κατηφόρισε Αθήνα ενώ ο δε Ράντολφ πήγε Μαδρίτη. Πλέον δυο χρόνια μετά είναι και οι δυο ελεύθεροι για να βρουν τη νέα τους ομάδα και ο Παναθηναϊκός έχει χρυσή ευκαιρία να βρει τον αντικαταστάτη του Σίνγκλετον σε μια ποιοτικότερη κατ εμάς λύση.

Ο Ραντολφ παίζει και 4 και 5 και μάλιστα με μεγαλύτερη ευχέρια από τον Σινγκλετον. Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό οπότε ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα όπως λέει μια σοφή λαϊκή παροιμία.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω