Η κατάσταση του Τζέιμς Γκιστ είναι ο μοναδικός «πονοκέφαλος» για τον Τσάβι Πασκουάλ ενόψει του Game 4 της σειράς με τον Ολυμπιακό. 

Κι αυτό γιατί όπως ενημέρωσαν οι πράσινοι, ο Αμερικάνος φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους κόντρα στους ερυθρόλευκους. Παρ’ όλα αυτά ο 32χρονος αποφάσισε να σφίξει τα δόντια, με τον Τσάβι Πασκουάλ να του δίνει χρόνο συμμετοχής. 

Το μέγεθος του τραυματισμού του αναμένεται να καθοριστεί σήμερα (11/6) όταν και πρόκειται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω