Σε αυτή την ανάρτηση θα καταχωρούνται τα πάντα όσον αφορά τις αγοραπωλησίες και ανταλλαγές παικτών μεταξύ των ομάδων. Επιπλέον μπορείτε να βάζετε προς πώληση ήδη παίκτες που έχετε αγοράσει. Είστε υπεύθυνοι να απαντάτε στις επίσημες προσφορές που σας γίνονται για παίκτες που έχετε προς πώληση ή όχι.

Το παράθυρο μεταγραφών είναι κλειστό ακόμα και θα ανοίξει με το πέρας των δημοπρασιών. Μπορείτε όμως να κλείνετε παίκτες ή να πουλάτε και τώρα και θα ανακοινωθούν επίσημα όταν αρχίσουν οι μεταγραφές.

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι μετά από μια ανταλλαγή ή αγοραπωλησία θα πρέπει να είστε εντός του μπάτζετ σας και εντός του ορίου παικτών που είναι οι 10.

Οι προσφορές θα γίνονται με σχόλια και θα είναι ανοικτές σε όλους. Ένα παράδειγμα για το πως θα γίνεται μια πρόταση είναι η εξής και παρακαλώ να ακολουθηθεί...

Panathinaikos @ Real Madrid bid for Caroll 4.000.000

και η απαντηση της ομάδας θα είναι είτε ΑΠΟΔΟΧΗ είτε ΑΠΟΡΡΙΨΗ είτε ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ αναγράφοντας και το νέο πόσο.

Real Madrid @ Panathinaikos ΑΠΟΔΟΧΗ Ή ΑΠΟΡΡΙΨΗ Ή 4.300.000

Επιπλέον μπορείτε να βάλετε προς πώληση όποιον παίκτη έχετε αποκτήσει αναγράφοντας το όνομα της ομάδας σας, το όνομα του παίκτη και ότι είναι προς πώληση και το ποσό που πωλείται ο παίκτης...

Panathinaikos: Bramos ΠΩΛΗΣΗ 1.000.000

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω