Την απόφαση να μην δηλώσει συμμετοχή η ομάδα στα ευρωπαϊκά κύπελλα τη νέα σεζόν πήραν οι ιθύνοντες στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα του «τριφυλλιού» ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στη Volleyleague. Η εκλογή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην προεδρία της μάνας του λόχου αλλά και οι πρώτες μεταγραφικές μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας έχουν φέρει κλίμα ενθουσιασμού στους φίλους των «πρασίνων».

Ωστόσο η επιστροφή αυτή δε θα συνδυαστεί με ευρωπαϊκή παρουσία για φέτος. Οι απανωτές αρνήσεις των ομάδων της Λίγκας να δηλώσουν συμμετοχή στο Challenge Cup της επόμενης περιόδου έδωσε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η CEV έδωσε παράταση για την απόφαση, μετά από πρωτοβουλία και της ΕΟΠΕ, όπως δόθηκε και σε άλλες περιπτώσεις. μετά την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ωστόσο η διοίκηση του συλλόγου είναι αποφασισμένη να μην επαναλάβει τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος που έφεραν τον σύλλογο ένα βήμα πριν την καταστροφή.

Οι ιθύνοντες θα τηρήσουν συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο για να αποφευχθούν αστοχίες. Η νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένη να μην ξεφύγει στο ελάχιστο σε μπάτζετ ενώ οι αποφάσεις δε θα λαμβάνονται εν θερμώ αλλά έπειτα από σχέδιο.

Έτσι ο Παναθηναϊκός δε θα λάβει μέρος στο Challenge Cup της επόμενης περιόδου. Άλλωστε λόγω της νέας διοίκησης η CEV απευθύνθηκε στον Παναθηναϊκό για το ευρωπαϊκό εισιτήριο που δικαιούται η Ελλάδα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω