http://www.trifillakia.gr/diafimisteite-sto-trifillakiagr

Οι ημέρες είναι πονηρές σε ό,τι αφορά στο πράσινο ρεπορτάζ. Οι εξελίξεις ενίοτε το προλαβαίνουν... Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στην Κέρκυρα έβαλε μέσω istagram τη «σφραγίδα» του αναφορικά με το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στα διοικητικά της ΠΑΕ Στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι δεδομένο πως είναι ανοιχτοί σε οποιαδήποτε αξιόλογη πρόταση που διασφαλίζει το μέλλον του συλλόγου. Πρόταση που σε μια ΠΑΕ τέτοια εμβέλειας δεν θα κριθει μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας, από τα ραδιόφωνα και τα υπόλοιπα ΜΜΕ. Ο κόσμος της ομάδας βρίσκεται σε αναμονή και σε αναμμένα κάρβουνα. Τουλάχιστον μέχρι τις αρχές του άλλου μήνα, όταν τα πάντα λογικά θα έχουν ξεκαθαρίσει.

Εμπόριο ελπίδας, πάντως, τo trifillakia.gr δεν έχει διάθεση να κάνει. Απόλυτα σεβόμενοι τον κόσμο του Παναθηναϊκού που έχει τη δική του αγωνία τούτη την ώρα, κάνουμε ρεπορτάζ με μεγαλη υπευθυνοτητα. Υπάρχει δεδομένα μια διαδικασία σε εξέλιξη και «μηδένα προ του τέλους μακάριζε»... Το ήξερες , δεν το ελεγες ; Εδώ και αρκετό καιρό στα δημοσιογραφικά στέκια άπαντες γνώριζαν ή άκουγαν για - το πιθανό τότε - ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όμως από επαγγελματική υπευθυνότητα κανείς συνάδελφος δεν έγραψε τίποτα. Γιατί; Μα γιατί αφενώς κάνουμε λόγο για ένα πολύ λεπτό ζήτημα που αφορά το μέλλον του Παναθηναϊκού και δεν χρειάζονται επιφανειακές προσεγγίσεις και πρόχειρες τοποθετήσεις. Αφετέρου δύσκολα μπορούσε να διασταυρωθεί κάτι τέτοιο από την ώρα που σε αυτές τις περιπτώσεις τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά. Επίσης, σε ένα τόσο μεγάλο στοίχημα, υπάρχει και ο σχετικός σεβασμός στις ζυμώσεις που γίνονται με φόντο τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα. Οπότε δεν θα βοηθούσαν τα βιαστικά συμπεράσματα.

Κουιζ για τους συμπαίκτες

Αυτό που είναι το νούμερο ένα ζητούμενο για ολους , είναι το εαν τελικά θα πραγματοποιηθεί το DEAL και θα αλλάξουν χέρια τα ηνία της ΠΑΕ. Το δευτερο σημαντικό σκέλος έχει να κάνει με την στελέχωση της ομάδας που θα συνδράμει στο πλευρό του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ. Δηλαδή το σύνολο των επιχειρηματιών που θα σηκώσει τα οικονομικά βάρη (κάποιο μέρος του υφιστάμενου χρέους) και θα παίξει... μπάλα στο εγχείρημα του PAO FOUNDATION η αλλιώς της παναθηναϊκής πολιτείας. Του χώρου που σε δεύτερο χρόνο θα συστεγάσει έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό. Ερασιτέχνη, ΠΑΕ, ΚΑΕ.

Τα ονόματα που κυκλοφορούν στην δημοσιογραφική πιάτσα πολλά. Απο Κινέζους, μέχρι ότι μπορεί να φανταστεί κανείς. Καλό είναι να μην προτρέχει κανείς σε τέτοια θέματα γιατί τα δεδομένα αλλάζουν σε χρόνο dt. Η ιστορία θα δείξει από εκεί και πέρα... Έρχονται σύντομα απαντήσεις.

Είναι απόλυτα λογικό στην παρούσα φάση ενώ τρέχουν οι εξελίξεις να υπάρχει στάση αναμονής. Οι πληροφορίες άλλωστε οδηγούν στο συμπέρασμα ότι σύντομα οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος (ενδεχομένως μέσα στην εβδομάδα) αλλά και ο Γιάννης Αλαφούζος θα τοποθετηθούν δημόσια, ώστε να απαντηθούν μια σειρά κομβικών ερωτημάτων στους φίλους της ομάδας. Βασικά χρειάζεται υπομονή και ότι είναι να συμβεί θα συμβεί...

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

nickpagakis

Διαφημιστείτε εδω