http://www.trifillakia.gr/diafimisteite-sto-trifillakiagr

Καλημέρα στην παρέα... Κατανοώ ότι έχουμε μπει σε μεταγραφική περίοδο στο μπάσκετ και καίει όλους μας το πως θα σχηματιστεί το ρόστερ για την επόμενη σεζόν αλλά υπάρχει ένα θέμα που επισκιάζει τα πάντα στον Παναθηναϊκό. Και όταν λέω τα πάντα εννοώ τα πάντα.

Φυσικά και αναφέρομαι στον Βοτανικό και την Παναθηναϊκή Πολιτεία που προσπαθεί να δημιουργήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρίσκοντας στέγη για ποδόσφαιρο, μπάσκετ και Ερασιτέχνη. Ο άστεγος Παναθηναϊκός επί χρόνια περιπλανιέται στο θέμα του γηπέδου με τον κόσμο να έχει κουραστεί πάρα πολύ.

Η μοναδική λύση για να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός μεγάλος σε ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνη και διεκδικητής και στην Ευρωλίγκα στο μπάσκετ είναι να αποκτήσει το δικό του γήπεδο. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο και σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε όλοι μας βλέποντας τον Παναθηναϊκό σαν ένα και ενιαίο και όχι χωρισμένο σε τμήματα.

Η δουλειά αυτή τη φορά δείχνει να έχει μπει σε ένα καλό δρόμο, με τα ραντεβού να είναι πάρα πολλά, οι συζητήσεις που δεν βγαίνουν προς τα έξω επίσης πολλές και με τους... πάντες αυτή τη φορά να συμφωνούν ότι θέλει να γίνει το έργο. Χρειάζονται ακόμη βηματάκια να γίνουν και φυσικά υπογραφές αλλά όλα αυτά θα τρέξουν αναγκαστικά μετά τις εκλογές και την νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί.

Φυσικά σε όλο αυτό το εγχείρημα δεν μπορεί να μείνει απέξω η ΠΑΕ που είναι αυτή τη στιγμή το προβληματικό κομμάτι του Συλλόγου ελέω της καταστροφικής του διοίκησής του από τον ιδιοκτήτη του. Είναι δεδομένο ότι το όλο πλάνο του Δημήτρη περιλαμβάνει και είσοδό του στην ΠΑΕ στα πλαίσια του Ενιαίου και Αδιαίρετου Παναθηναϊκού και απομένει να μάθουμε το πότε και ο τρόπος που αυτό θα γίνει.

Υ.Γ Η σημαντικότερη συνέντευξη τύπου των τελευταίων πολλών ετών η αυριανή από τον Δημήτρη που θα μιλήσει για όλους και για όλα.

Υ.Γ.1 Το τμήμα μπάσκετ μην το φοβάστε ακολουθεί σταθερή γραμμή και περιμένει αυτό το κάτι για να μπορέσει να διεκδικήσει την μεγάλη την κούπα.

Υ.Γ.2 Ιστορική στιγμή για τον Δημήτρη η προσπάθεια εκπλήρωσης του οράματος του πατέρα του για τον Παναθηναϊκό. Αν το καταφέρει θα μπεί στο πάνθεον της Παναθηναϊκής Ιστορίας ακόμη κι αν δεν κερδίσει κανένα τίτλο ξανά.

Υ.Γ.3 Για τις μεταγραφές στο μπάσκετ μην βιάζεστε και μην πιστέυετε τα πάντα γιατί θα έχουμε εκπλήξεις.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω