Νέο όνομα προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων για τη θέση του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού. Όπως ειπώθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κωνσταντινίδης έκανε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα με τον Βασίλη Κωνσταντίνου.

«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερις υποψήφιοι για τη θέση. Ο Κωνσταντινίδης, ο Νταμπίζας που το θέμα του έχει παγώσει, ένας ξένος και ένας Έλληνας. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει μετά την υπόθεση της αδειοδότησης», τόνισε χαρακτηριστικά για τον 45χρονο παλαίμαχο μεσοαμυντικό, που έπαιξε στον Παναθηναϊκό από το 1996 μέχρι το 1999 και εσχάτως είχε μια συνεργασία με την Ξάνθη.

Παράλληλα ανέφερε πως από το περιβάλλον του Ροντρίγκο Μολέδο δεν προκύπτει θέμα μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ενώ σημείωσε πως υπάρχει και ρήτρα για επιστροφή του σε άλλη ομάδα της Ελλάδας, ύψους άνω των 2 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά στις οφειλές από την Αλ Αΐν, εφόσον υπάρχουν νέες καθυστερήσεις δεν αποκλείεται να γίνει καταγγελία στη FIFA.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω