Όπως είναι γνωστό ο Ροντρίγκο Μολέδο βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Ιντερνασιονάλ για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής της ομάδας, αλλά οι μέχρι τώρα οι προτάσεις που έχει καταθέσει στον Παναθηναϊκό δεν έχει ικανοποιήσει τους "πράσινους"

Έτσι ο σύλλογος της Βραζιλίας, σύμφωνα με tweet Βραζιλιάνου δημοσιογράφου, βρήκε τη λύση για να πάρει την θετική απάντηση των ανθρώπων του Τριφυλλιού. Πιο συγκεκριμένα η εν λόγω προσφορά αναμένεται να περιλαμβάνει και την οφειλή που υπάρχει προς το πρόσωπο του παίκτη από την δόση του Οκτωβρίου.

Να θυμίσουμε πως από τον Παναθηναϊκό οφείλονται στον παίκτη περί τις 100.000 ευρώ τα οποία και θα προστεθούν στις περίπου 300.000 ευρώ που προσφέρει η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε για την απόκτηση του.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως για την συγκεκριμένη πρόταση τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο ίδιος ο Μολέδο, καθώς θα είναι αυτός που επί της ουσίας θα χαρίσει χρήματα προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του και στην προηγούμενή του ομάδα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω