Ο Ροντρίγκο Μολέδο αποτελεί δεδομένα τον διακαή στόχο των ανθρώπων της ομάδας του Πόρτο Αλέγκρε για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, καθώς θεωρούν ότι μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό παρτενέρ του Βίκτορ Κουέστα. Παρ’ όλα αυτά, η πρόταση που φέρονται να έχουν καταθέσει στο τριφύλλι για τον ποδοσφαιριστή του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι δεν έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους του συλλόγου.

Για τον λόγο αυτόν, δημοσιεύματα από την Βραζιλία υποστηρίζουν πως από την Ιντερνασιονάλ σκοπεύουν να εντείνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να καταφέρουν να αποκτήσουν τον Ροντρίγκο Μολέδο εντός της εβδομάδας.

Μάλιστα, αναφέρουν πως για τον παίκτη ενδιαφέρονται και αρκετές ομάδες από την Ευρώπη, ωστόσο ο ίδιος είναι «ζεστός» στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του εφόσον καταφέρουν να συμφωνήσουν στο οικονομικό και με εκείνον.

Επιπλέον, η ίδια πηγή υποστηρίζει πως παρά το γεγονός πως υπήρξαν φήμες πως από την πλευρά της Ιντερνασιονάλ στράφηκαν και σε εναλλακτική επιλογή για τα μετόπισθεν, με το όνομα του Ντιέγκο Πολέντα να είναι αυτό που ήρθε στο προσκήνιο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω