Αντιπροσωπία των παιλαιμάχων του Παναθηναϊκού είχαν συνάντηση με την υπηρεσιακό πρόεδρο της ομάδας, για να συζητηθεί από τη διοίκησης του συλλόγου η πρότασή τους.

Συγκεκριμένα οι Αντώνης Αντωνιάδης, μαζί με τους Μίμη Δομάζο, Τάκη Οικονομόπουλο και Γιώργο Ροκίδη συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (3/10) στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ με τους Βασίλη Κωνσταντίνου και Αγισήλαο Τουμαζάτο. 

Οι παλαίμαχοι του Τριφυλλιού έθεσαν υπόψη της νέου προέδρου και του γενικού διευθυντή του Παναθηναϊκού την πρότασή τους για την προπώληση τριετών εισιτηρίων διαρκείας, με στόχο να συγκεντρωθούν άμεσα κάποια χρήματα.

Το εν λόγω εγχείρημα βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι, μιας κι έχει ως προαπαιτούμενο να μετακομίσει η ομάδα στο ΟΑΚΑ. Οι Κωνσταντίνου και Τουμαζάτος πάντως δεσμεύτηκαν να το εξετάσουν και να διατηρούν επαφή με τους παλαιμάχους...

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω