Οι συζητήσεις μεταξύ των ομάδων εργασίας που έχουν δημιουργήσει ενόψει PAO Foundation, οι πλευρές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Γιάννη Αλαφούζου συνεχίστηκαν και τα τελευταία 24ωρα κορυφώθηκαν. Ο στόχος ήταν ο καθορισμός και των τελευταίων λεπτομερειών, ουσιαστικά η προετοιμασία του εδάφους για τη συνάντηση κορυφής των δύο ανδρών, η οποία και θα κρίνει όλες τις εξελίξεις, τις οποίες περιμένει με αγωνία ο κόσμος του Παναθηναϊκού.

Θέλει το Deal όσο ποτέ...

Το ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή, όταν ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για το έμπρακτο ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και για το PAO Foundation, πως θα αναλάβει το μεγαλύτερο μέρων των υποχρεώσεων της ΠΑΕ, αν όχι όλες, είναι δεδομένο.

Γι' αυτό και από τα τέλη του Ιουνίου, όταν και ξεκίνησαν οι συζητήσεις μεταξύ των συνεργατών του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, το κλίμα ήταν και εξακολουθεί να είναι άριστο, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ξεκαθαρίσει πως βλέπει πολύ θετικά το όλο σχέδιο για το PAO Foundation. Και απόφασή του είναι να συμμετάσχει στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού με τον δικό του τρόπο, που είναι η ανάληψη από μέρους του υποχρεώσεων της ΠΑΕ. Το τελικό ύψος αυτών είναι κάτι που παραμένει ανοικτό, όμως βέβαιο θεωρείται πως δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε μια στο εκατομμύριο, ο Γιάννης Αλαφούζος που έχει βάλει ήδη... τελεία στην οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ, να είναι αυτός που θα κλείσει την πόρτα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, οδηγώντας σε ναυάγιο τις τελικές διαπραγματεύσεις.

Γι' αυτό και η συνάντηση των δύο ανδρών που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, μπορεί από τώρα να χαρακτηριστεί ως ιστορική. Και θα είναι ιστορική, αφού σε περίπτωση συμφωνίας και δρομολόγησης των εξελίξεων για την είσοδο του PAO Foundation στην ΠΑΕ, ολόκληρος ο Σύλλογος θα γυρίσει σελίδα, οδεύοντας ολοταχώς προς την επανίδρυση.

Κανένας Παναθηναϊκός δεν θέλει καν να σκεφτεί τον λόγο για τον οποίο θα είναι ιστορική η συνάντηση Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου, αν οδηγηθούν οι συζητήσεις σε ένα μη αναστρέψιμο αδιέξοδο...

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω