Η περίπτωση του αμυντικού μέσου από το Μάλι, Αμπντούλ Βαχίντ Σισοκό, είναι μεταξύ αυτών που τσεκάρουν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Αντρέα Στραματσόνι για τον Παναθηναϊκό.

Ο 26χρονος αριστεροπόδαρος κεντρικός χαφ διαθέτει γαλλικό διαβατήριο καθώς έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Τρουά, μέσω της οποίας κλήθηκε στην Εθνική Γαλλίας Κ20.

Οι εμφανίσεις του ανάγκασαν τους σκάουτερ της Ουντινέζε να εισηγηθούν την απόκτησή του που έφτασε το κόστος των 1.5 εκατ. ευρώ. Στα 20 του χρόνια υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο αλλά κυρίως έπαιξε ως δανεικός σε Μπρεστ (Γαλλία), Ερκουλες (Ολλανδία), Γρανάδα (Ισπανία).

Πέρυσι το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από την ιταλική ομάδα και υπέγραψε για μόλις ένα χρόνο συμβόλαιο στη Μαγιόρκα (με οψιόν για έναν ακόμα από αμφότερες τις πλευρές), που αγωνίζεται στη Σεγούνδα Ντιβισιόν της Ισπανίας.

Στη Μαγιόρκα ήταν εξαιρετικός τη φετινή σεζόν, όντας από τους ελάχιστους πρωταγωνιστές της ομάδας του και μετρώντας 34 “γεμάτες” συμμετοχές, καθώς επίσης και τρία γκολ και πέντε ασίστ.

Πρόκειται για τον ενός χρόνου μικρότερο αδερφό του (πανάκριβου) Μοχάμεντ Σισοκό της Νιούκασλ.

Εχει ύψος 1.80, ενώ αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου, ως κλασικό 6άρι, αλλά και ως κεντρικός μέσος από την αριστερή πλευρά.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του εξωτερικού έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σισοκό έχει δείξει η τουρκική Αδανασπόρ, ενώ έχει προταθεί και στον ΠΑΟΚ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω