Όπως είχε γίνει γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες την Τετάρτη ήταν προγραμματισμένο, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Κάλιαρι, ραντεβού προκειμένου να συζητηθούν τα δεδομένα για πιθανή μεταγραφή του Κολομβιανού επιθετικού, Βίκτορ Ιμπάρμπο, στο τριφύλλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από την Ιταλία, το συγκεκριμένο ραντεβού έγινε και μάλιστα στην γειτονική χώρα βρέθηκαν δύο στελέχη του Παναθηναϊκού για να συζητήσουν τόσο με την πλευρά της Κάλιαρι όσο και με εκείνη του ποδοσφαιριστή. Οι «νησιώτες» επιθυμούν να πουλήσουν τον παίκτη, κάνοντας ό,τι μπορούν προκειμένου να αυξήσουν την τιμή του.

Ωστόσο, καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση της υπόθεσης φαίνεται να παίζει η επιθυμία του Κολομβιανού να αγωνιστεί στο τριφύλλι λόγω του ότι γνωρίζει τον Αντρέα Στραματσόνι που είχε εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωση του και πριν από δύο χρόνια.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω