Ο Τσάβι Ρόκα επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από σχεδόν δύο μήνες και θα μπει άμεσα σε εφαρμογή το πλάνο ενίσχυσης των "πρασίνων". Οι μεταγραφές που μπορούν να θεωρηθούν "σίγουρες" ότι θα προχωρήσει ο Παναθηναϊκός είναι έξι, σύμφωνα με τη "Live Sport".

Στην άμυνα, η αποχώρηση των Αποστολάκη, Βαγιαννίδη είναι δεδομένη και το πιθανότερο είναι να φύγει κι ο Γιόχανσον. Ως εκ τούτου είναι βέβαιο πως θα αποκτηθούν δύο δεξιοί μπακ, όπως βέβαια κι ένας αριστερός αν αποχωρήσει -που είναι το πιο πιθανό- ο Ινσούα.

Στη μεσαία γραμμή υπάρχουν αρκετά εκκρεμή ζητήματα, αφού παραμένει άγνωστο το τι μέλλει γενέσθαι με τους Ανουάρ (λίγες οι πιθανότητες) και Χρ.Δώνη (50-50), ενώ πολλά θα εξαρτηθούν για τη συγκεκριμένη θέση κι από το αν θα παραμένει ο Γιώργος Δώνης στον πάγκο. Ο τεχνικός του Τριφυλλιού εκτιμάει ότι ο Αγιούμπ μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα ως "10άρι", ενώ κάποιος άλλος μπορεί να αξιολογήσει τον Μαροκινό ιδανικό ως "οκτάρι". Σίγουρο είναι λοιπόν πως θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας μέσος.

Στους εξτρέμ υπάρχει μία αβεβαιότητα, καθώς τα μοναδικά δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι πως θα φύγει ο Μολό κι ότι θα επιστρέψει από τον Πανιώνιο ο Εμμανουηλίδης. Άγνωστη η κατάληξη της υπόθεσης του δανεικού Νατζ, αλλά και με τον Μπεκ που δεσμεύεται ως το 2021. Όπως δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο πώλησης του Χατζηγιοβάνη. Βάσει της εκτίμησης του Ρόκα (ο οποίος προφανώς κάνει το πλάνο του με πώληση του Χατζηγιοβάνη και αποχώρηση του Νατζ), θα αποκτηθούν δύο εξτρέμ.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, ανάλογα με το μπάτζετ και τι θα αποφασίσουν Ρόκα-Δώνης. Αν πωληθεί ο Μακέντα, που είναι το πιθανότερο, θα αποκτηθεί υψηλόσωμος φορ. Επίσης είναι ανοικτό να έρθει ένας αναπληρωματικός κίπερ, αλλά κι ένας δεύτερος χαφ ("οχτάρι") σε περίπτωση αποχώρησης του Χρ.Δώνη.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω