Τέλος οριστικά από τον Παναθηναϊκό ο Γκιγέρμο Μολίνς του οποίου το συμβόλαιο δεν θα ανανεωθεί όπως ανακοίνωσε επίσημα η πράσινη ΠΑΕ, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του.

Το συμβόλαιο του Σουηδού επιθετικό ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες και όπως ήταν γνωστό δεν επρόκειτο να ανανεωθεί. Έτσι, το απόγευμα της Πέμπτης η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επίσημα το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών, ενώ παράλληλα τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η σεζόν 2017-18 ήταν η τελευταία για τον Γκιγέρμο Μολίνς με τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε στην ομάδα μας τον Φεβρουάριο του 2017 και ολοκλήρωσε την διαδρομή του δείχνοντας υψηλό ποδοσφαιρικό ήθος και αξιομνημόνευτο επαγγελματισμό. Την περσινή περίοδο είχε 25 συμμετοχές και 8 γκoλ. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω