Embed video: 

Οι μέρες περνάνε και καμία μεταγραφή δεν έχει ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό. Στην ουσία πετάξαμε στα σκουπίδια το πλεονέκτημα που είχαμε και το ότι παρέμεινε ο Πεδουλάκης και το ότι το πρωτάθλημά μας τελείωσε νωρίς.

Ο Σίνγκλετον ζητάει συγκεκριμένο ποσό και αφού δεν το βρίσκει στο 100% από τον Παναθηναϊκό γιατί να μην περιμένει μέχρι να βρει αυτό που θέλει; Επαγγελματίας είναι και θα κοιτάξει να εξαργυρώσει την φετινή σεζόν του με το υψηλότερο δυνατό συμβόλαιο που μπορεί. Ο Παναθηναϊκός όμως που ψάχνει σίγουρα 2 και ενδεχομένως 3 ψηλούς δεν μπορεί να τον περιμένει και πρέπει να προχωρήσει στον επόμενο.

Περίοπτη θέση λοιπόν στη λίστα του Παναθηναϊκού έχει ένας παλιός γνώριμος, ο Άλεξ Τάιους. Πέρσι λοιπόν ο Τάιους ήταν στη θέση του Σίνγκλετον και αφού ο Παναθηναϊκός δεν του έδινε πάλι τα χρήματα που ήθελε, έκλεισε στην Εφές εξαργυρώνοντας και αυτός την καταπληκτική χρονιά που είχε κάνει με την Μακάμπι. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όμως καλά για την Εφές και τον ίδιο και έτσι ο Αμερικανός με Ισραηλινό διαβατήριο είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Φέτος θα βγει στην αγορά με χαμηλότερο κασέ από πέρσι και είναι μια πολύ εφικτή περίπτωση για την μία από τις δύο θέσεις αθλητικών ψηλών που ψάχνει η ομάδα.

Ο Πεδουλάκης τον είχε κυκλώσει από τότε που αγωνιζόταν στην Καντού και ήταν φυσικό ότι θα τον κοιτάξει και τώρα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αξιοποιηθεί από τον Καλάθη και σε πολύ καλή ηλικία αφού είναι 28 χρονών. Είδωμεν λοιπόν αν αυτή η περίπτωση τελεσφορήσει σε σχέση με αυτή του Σίνγκλετον.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω