Με τη σιγουριά του ΟΠΑΠ θα συνεχίζει να πορεύεται ο Παναθηναϊκός για τα επόμενα δύο χρόνια.

Τόσο οι Πράσινοι όσο και ο οργανισμός έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους και παρά το γεγονός ότι μπαίνουν σε μία νέα εποχή διοικητικά, η συνεργασία θα συνεχιστεί.

Τις τελευταίες ημέρες οι συζητήσεις ευοδώθηκαν και οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία. Μια συμφωνία που θα συνεχίσει να ταξιδεύει το όνομα του οργανισμού στα κορυφαία γήπεδα της Ευρωλίγκας και ταυτόχρονα θα προσφέρει την οικονομική ασφάλεια του ΟΠΑΠ στον Παναθηναϊκό, σε μία κρίσιμη περίοδο, στην οποία αναζητά έσοδα, δεδομένου ότι θα πρέπει να πορευτεί χωρίς έξτρα χρηματοδότηση.

Η συμφωνία Παναθηναϊκού και ΟΠΑΠ προβλέπει του χορηγού «Πάμε Στοίχημα» στη φανέλα αλλά και την ονοματοδοσία του κλαμπ που θα συνεχίσει να είναι Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Το deal που επιτεύχθηκε από την πλευρά του Παναθηναϊκού είναι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς αποτελεί τη σιγουριά για ολόκληρο τον οργανισμό των πρωταθλητών, ωστόσο δεν αποτελεί έξτρα ποσό από όσα είχαν προϋπολογιστεί και ουσιαστικά αποτελεί μέρος των εσόδων που είχαν προβλεφθεί.

Οι Πράσινοι είχαν φιλολογικές συζητήσεις και με άλλες εταιρείες, όμως καμία δεν πρόσφερε τη σιγουριά του ΟΠΑΠ, αλλά και το συνολικό ποσό που σύμφωνα με πληροφορίες, αποτελεί μία συνέχεια των προηγούμενων συνεργασιών που υπήρχαν μεταξύ Παναθηναϊκού και ΟΠΑΠ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω