Αποκάλυψη και …εκτόξευση για Σούρδι!

Η εμφάνιση του ήταν κάτι παραπάνω από πειστική και είναι χαρακτηριστικό ότι εκτοξεύθηκε στη δεύτερη θέση της κατηγορίας Rookie of the year (τον καλύτερο αθλητή κάτω των 21 ετών) στη βαθμολογία των επάθλων Novasports με 7 βαθμούς έναντι 10 του Βασίλη Μούχλια στον Άρη.

Από κει και πέρα ο Ούγκο Γκιμαράεζ είναι ο καλύτερος ακραίος του πρωταθλήματος έχοντας συγκεντρώσει 51 βαθμούς έναντι 49 του δεύτερου Λεάντρο Ροντρίγκο. Από κει και πέρα στην ίδια κατηγορία ο απερχόμενος Σιμεόνοφ ήταν 14ος και ο Σούρδι έφτασε στην 32η θέση.

Στο μεταξύ ψηλά παραμένει στην κατηγορία καλύτερου πασαδόρου και ο Θάνος Μαρούλης που είναι στην Τρίτη θέση με 37 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον δεύτερο Νικολάκη της Κηφισιάς.

Σε ότι αφορά τους διαγώνιους ο Φερέιρα Πεντρόσα είναι 8ος στην κατηγορία καλύτερου διαγώνιου έχοντας συγκεντρώσει 45 βαθμούς έναντι 48 του 7ου Νίκου Ρουμελιώτη της Παναχαϊκής.
Στην κατηγορία καλύτερου κεντρικού ο Γεράσιμος Κανέλλος κατέχει την 11η θέση με 23 βαθμούς ενώ στηνίδια κατηγορία ο Σωτήρης Πανταλέων είναι στην 14η θέση με 17 βαθμούς.

Επιπλέον ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης βρίσκεται στη 12η θέση για την κατηγορία καλύτερου λίμπερο. Τέλος, στη συνολική βαθμολογία ο Ούγκο Γκιμαράεζ βρίσκεται στην 6η θέση με 51 βαθμούς ενώ ο Φερέιρα Πεντρόσα είναι 13ος με 45 βαθμούς.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω