Η συνάντηση των δύο πλευρών που πραγματοποιήθηκε πήγε πάρα πολύ καλά. Οι δύο πλευρές όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA είναι ένα βήμα πριν να δώσουν τα χέρια για νέο συμβόλαιο.

Ο Δανός πασαδόρος ήταν εκ των κορυφαίων της φετινής σεζόν και θέλει παραμείνει στην ομάδα. Στον Παναθηναϊκό εκτιμούν απεριόριστα την προσφορά του (αναδείχτηκε MVP του Λιγκ Καπ) αλλά και την επιθυμία του να συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα ενώ έχει λατρέψει και την Αθήνα.

Μην ξεχνάμε ότι και κατά τη διάρκεια του lockdown προτίμησε να παραμείνει στην πρωτεύουσα με την οικογένειά του. Όλα δείχνουν ότι ο Γιάκομπσεν θα είναι ο δεύτερος ξένος παίκτης της φετινής ομάδας που θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον πρωταθλητή Ελλάδος. Είναι άλλωστε και επιθυμία του Δημήτρη Ανδρεόπουλου η παραμονή ενός παίκτη που λειτουργεί σαν υπολογιστής μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μπορεί να κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω