Με μια τοποθέτησή του στη «Live Sport» και στον Βασίλη Βέργη, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη γνωστοποίησε τις προθέσεις τις διοίκησης να υλοποιήσει την επιθυμία του Δημήτρη Ανδρεόπουλου να κρατήσει στους πρωταθλητές Ελλάδας όλους τους παίκτες που συγκρότησαν το φετινό ρόστερ. «Εμείς είπαμε στα παιδιά την περασμένη Παρασκευή, δύο μέρες πριν από τον δεύτερο τελικό, ότι θέλουμε να τους κρατήσουμε ΟΛΟΥΣ στην ομάδα», ήταν η τοποθέτησή του.

Όσον για την παραμονή των Ρανγκέλ, Γιάκομπσεν και Τσάτσιτς συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι και οι τρεις θέλουν να μείνουν στον Παναθηναϊκό», ενώ για το μπάτζετ της νέας χρονιάς είπε: «Το θέμα δεν είναι το μπάτζετ. Σημασία έχει να συνεχίσουμε να έχουμε καλή ομάδα. Και αυτό θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας».

Ο κ. Μαλακατές θα απευθυνθεί τις επόμενες ημέρες στον Σπύρο Θεοδωρόπουλο για οικονομική ενίσχυση, ενώ θεωρεί ότι θα υπάρξει βοήθεια και από τον Λεωνίδα Πολέμη. Η πρόθεσή του είναι να απευθυνθεί «σε όποιον Παναθηναϊκό μπορεί να βοηθήσει».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω