Ο Βόγιν Τσάτσιτς ήταν από τους πρωταγωνιστές στη χθεσινή κατάκτηση του League Cup «Νίκος Σαμαράς», μιας και πέτυχε και τον τελευταίο πόντο του αγώνα χαρίζοντας την κούπα στο «τριφύλλι».

Ο Βόγιν Τσάτσιτς μίλησε στο SDNA αμέσως μετά την κατάκτηση του τροπαίου. Ο πολύπειρος βολεϊμπολίστας αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη, στο τι σκέφτηκε όταν το παιχνίδι πήγε στο χρυσό σετ ενώ ευχαρίστησε και τους πράσινους για το γεγονός ότι τον εμπιστεύτηκαν σε μία δύσκολη στιγμή της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα είπε στο SDNA:

Αρχικά για την εξέλιξη του ματς ανέφερε: «Το ματς ξεκίνησε καλά, μιας και προηγηθήκαμε με 2-0 σετ. Ήμασταν πολύ καλοί στα δύο πρώτα σετ, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά. Για τα επόμενα τρία σετ δεν υπήρχαμε στον αγωνιστικό χώρο και έτσι το ματς πήγε στο χρυσό σετ. Εκεί παίξαμε πάρα πολύ καλά, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό κι έτσι φτάσαμε στην κατάκτηση του League Cup. Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για τη στήριξη τους. Ελπίζω ότι θα συνεχίζουμε να κερδίζουμε, μιας και το Σάββατο έχουμε ένα ιδιαίτερο σημαντικό ματς. Το μυαλό μας από εδώ και πέρα είναι εκεί».

Στη συνέχεια μίλησε για το τι σκέφτηκε όταν το ματς πήγε στο χρυσό σετ: «Ήταν ιδιαίτερα δύσκολο διότι προσπαθούσαμε για τρία σετ, αλλά δεν μας έβγαινε τίποτα. Όλα πήγαιναν στραβά. Παρότι προσπαθούσαμε να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε το παιχνίδι μας, δεν γινόταν. Ο καθένας από μας έκατσε και σκέφτηκε και συγκεντρώθηκε για το χρυσό σετ. Τα πράγματα εκεί δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά, μιας και ο Ολυμπιακός στην αρχή πήρε διαφορά. Εκεί αντιδράσαμε και προηγηθήκαμε με 8-6. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα σ΄ ένα πολύ δύσκολο σημείο το ματς και δικαιωθήκαμε».

Επιπλέον τόνισε για το ότι πέτυχε τον τελευταίο πόντο του αγώνα: «Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό. Η νίκη σήμερα βέβαια οφείλεται σε όλους. Εγώ άπλα έκανα αυτό που έπρεπε όταν έπρεπε».

Τέλος μίλησε για τα συναισθήματα του μετά την στέψη ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που είχε στον ώμο:

«Τα συναισθήματα μου είναι πολλά και πάρα πολύ έντονα. Πρώτα απ΄ όλα ήθελα πω ότι πριν από τέσσερις μήνες είχα πρόβλημα στον ώμο μου και έσπασα το συμβόλαιο μου με την πρώην ομάδα μου. Ξεκουράστηκα και προσπάθησα να επανέλθω. Αυτή είναι μια δύσκολη κατάσταση για κάθε παίκτη. Η ομάδα, ο πρόεδρος και ο προπονητής με εμπιστεύτηκαν και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Με κάλεσαν να γίνω μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας και γι΄αυτό τους ευχαριστώ πολύ. Γι΄ αυτό παίζω με όλη μου την καρδιά. Για μένα ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια και για την οικογένεια δίνεις τα πάντα».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω