Ο σπουδαίος Μαυροβούνιος ακραίος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού. Ο έμπειρος παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, βρέθηκε στα γραφεία του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και φωτογραφήθηκε με τα πράσινα.

Σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο Τσάτσιτς επισήμανε «Αισθάνομαι υπέροχα που είμαι στην Αθήνα και είμαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού.

Είμαι ευλογημένος που θα φορέσω το  τριφύλλι στην φανέλα και θα αγωνιστώ για έναν από τους  σπουδαιότερους Συλλόγους.

Γνωρίζω τον Στάροβιτς ασφαλώς,  αλλά και αρκετούς παίκτες του Παναθηναϊκού καθώς αγωνίζονται στις εθνικές τους ομάδες και τους έχω ξανασυναντήσει.

Από κει και πέρα γνωρίζω πολύ καλά ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ομάδα με μεγάλο όνομα που διαθέτει πολλά τμήματα, ενώ προσωπικά τον παρακολουθώ από παλιά και στο μπάσκετ.

Επιπλέον γνωρίζω ότι έχουμε πολύ ένθερμους φιλάθλους που δημιουργούν τέλεια ατμόσφαιρα και όλοι αυτοί οι παραπάνω λόγοι μου έδωσαν πολλά κίνητρα ώστε να έρθω στην ομάδα».

 

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του Τσάτσιτς από τον φωτογραφικό φακό του Βαγγέλη Στόλη.

 

 

 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω