Η Μάρετ Γκροθούες αποκλειστικά στο Trifillakia.gr

Ο Παναθηναϊκός έκανε επίσημη την "βόμβα" με την απόκτηση της Μάρετ Γκροθούες ανακοινώνοντας την συμφωνία των δύο πλευρών για την επόμενη σεζόν.

Η 33χρονη (1,80) ακραία πρόκειται για μια σπουδαία αθλήτρια με βαρύ βιογραφικό και περισσότερες από 250 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας της.

Μάλιστα με την Ολλανδία ήταν ενεργό μέλος στα τρία ασημένια πανευρωπαϊκά μετάλλια το 2009, το 2015 και το 2017 καθώς και στο χάλκινο μετάλλιο του World Gran Prix το 2016.

Οι διακρίσεις της είναι πάρα πολλές και ξεχωρίζει το βραβείο καλύτερης σέρβερ στο παγκόσμιο του 2010 ενώ το 2017 κατέκτησε το νταμπλ με τη Φενέρμπαχτσέ.

Η Μάρετ μας αφιέρωσε λίγο χρόνο για μια αποκλειστική συνέντευξη όπου απάντησε με μεγάλη χαρά στις ερωτήσεις μας.

Διαβάστε τι δήλωσε στο Trifillakia.gr:

Μάρετ ποια ήταν η πρώτη σου σκέψη όταν έμαθες για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού;

Γνώριζα ήδη τον προπονητή του Παναθηναϊκού και είχα αγωνιστεί εναντίον του στο παρελθόν. Έτσι όταν ο Παναθηναϊκός μου έκανε επίσημο το ενδιαφέρον του ήμουν αμέσως ανοικτή να μιλήσω μαζί τους και να συμφωνήσω. Μέσα από τις συζητήσεις γινόμουν όλο και πιο ενθουσιασμένη για να παίξω στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει τη νέα χρονιά στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από αρκετά χρόνια. Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη σεζόν που έρχεται;

Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό για το σύλλογο που θα αγωνιστεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν. Κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο και εμείς θα έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε κόντρα σε πολύ καλές ομάδες στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι η ομάδα που φτιάχνουμε θα μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στο Challenge Cup.

Ποια είναι τα δυνατά σου χαρακτηριστικά σαν παίκτρια; Τι θα πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού από την Μάρετ;

Δεν είμαι η ψηλότερη αθλήτρια όπως γνωρίζετε (1,80) αλλά μου αρέσει να παίζω γρήγορα και έξυπνα στην επίθεση βρίσκοντας λύσεις για την ομάδα μου. Λειτουργώ σαν receiver/defender στο γήπεδο. Είμαι μαχητική μέσα στον αγώνα και πάντα θέλω να πηγαίνω στην μπάλα είτε κερδίζοντας πόντους είτε βγάζοντας άμυνες.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω