Σε μια απόφαση που αποτελεί ντροπή για το ελληνικό βόλεϊ προχώρησε η ΕΟΠΕ που έχρισε με το έτσι θέλω τον Ολυμπιακό πρωταθλητή στην Volley League γυναικών μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου να επικυρώσει τις βαθμολογίες όπως αυτές είχαν διαμορφωθεί με την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας του κορονοιού.

Ουσιαστικά με αυτή την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία δεν ανακοινώθηκε πουθενά ο πρόεδρος της ελληνικής Ομοσπονδίας Γιώργος Καραμπέτσος έχρισε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό κάνοντας ουσιαστικά το χατίρι στα όσα ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι» από την πρώτη στιγμή.

Από την πλευρά τους οι Πειραιώτες μπορεί να έλεγαν στην αρχή ότι και καλά θα ήθελαν οι τίτλοι να κρίνονται στο γήπεδο, ωστόσο ήδη σε ερυθρόλευκης απόχρωσης media έχουν ξεκινήσει οι πανηγυρισμοί για το πρωτάθλημα στα χαρτιά.

Παράλληλα, είναι εντυπωσιακό ότι η ΕΟΠΕ προκειμένου να αποφύγει αντιδράσεις, δεν δημοσιοποίησε ποτέ ότι προτίθεται να κάνει έστω και άτυπο ΔΣ διά περιφοράς, ενώ δεν υπήρχε καμία επίσημη ενημέρωση στις ομάδες ή στα media για απονομή Καραμπέτσου στον Ολυμπιακό παρά μόνο από όσα ειπώθηκαν από τα «ερυθρόλευκα» Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία πανηγύριζαν για ακόμα ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά μιας και τους έχει γίνει συνήθεια τόσα χρόνια με όσα έχουν κατακτήσει σε όλα τα σπορ.

Κάπως έτσι ο Γιώργος Καραμπέτσος γίνεται ο απόλυτος πρωταγωνιστής του πρωταθλήματος χαρίζοντας τον τίτλο στον Ολυμπιακό που πάντως είχε την απόλυτη σιγουριά ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί αφήνοντας βασικές του παίκτριες ελεύθερες προκειμένου να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω