Για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, που μπορεί να δώσει προβάδισμα σε κάποια ομάδα για την πέμπτη θέση.

Ο Παναθηναϊκός έχει 31 βαθμούς, έναν πίσω από Ξάνθη, Πανιώνιο και Αστέρα που ισοβαθμούν μία θέση πάνω. Ενώ εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη, στην Λεωφόρο, μετράει επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες μία ήττα, σκοράροντας 15 γκολ και δεχόμενος μόνο τρία γκολ. Συνολικά έχει 19 στα 24 under 2,5 και no goal, εντός έχει εννιά στα 11 under 2,5. Έχει βρει ρυθμό και σταθερές στο παιχνίδι του και για αυτό το λόγο μετά από τις δύο νίκες, με Λαμία και Λάρισα, την προηγούμενη αγωνιστική, κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο Καραϊσκάκη, με τελικό σκορ 1-1, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βλαχοδήμο, Κάτσε, Οικονόμου, Άλτμαν, Λουτσιάνο και Μυστακίδη. Την θέση του Βλαχοδήμου κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Διούδης και επιπλέον στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Κότσαρης.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Κότσαρης, Διούδης, Ευαγγέλου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικος, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας και Μολίνς.

Ο Αστέρας Τρίπολης, θα παλέψει με όλες τις δυνάμεις τους για να πάρει την πέμπτη θέση. Συνολικά έχει απόλυτα μοιρασμένα αποτελέσματα, μακριά από την Τρίπολη, όμως έχει απολογισμό δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, με γκολ οχτώ υπέρ και τον ίδιο αριθμό κατά. Και ο Αστέρας έχει εννιά στα 11 under 2,5 εκτός έδρας. μετά από έξι ματς χωρίς νίκη, την προηγούμενη αγωνιστική, έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση και επιβλήθηκε με 3-2 του ΠΑΟΚ, με γκολ στο τέλος, με τον διαιτητή να σφυρίζει αμέσως την λήξη.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, πήρε μαζί τους Γιάννη Μπαστιάνο και Γουανκεγιάι Ρούνει, που είναι νέες προσθήκες στο ρόστερ. Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης: Αθανασιάδης, Τσιφτσής, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μπέρτος, Κώτσιρας, Σελίν,  Κυριακόπουλος, Ντουντού, Τόνσο, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μπαστιάνος, Μανιάς, Ρούνεϊ, Δουβίκας

Προγνωστικα Παναθηναϊκός – Αστέρα Τρίπολης: Οι δύο ομάδες έχουν ψυχολογία, από τα προηγούμενα αποτελέσματα τους, θα γίνει μία όμορφη μάχη στην Λεωφόρο, δεν θα ανοίξει το ματς, θα κριθεί στις λεπτομέρειες, οπότε τα λίγα γκολ έχουν σημαντική τύχη, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις εταιριες στοιχηματος.

Φεύγει αήττητος από την Νέα Σμύρνη ο Ατρόμητος

Στην Νέα Σμύρνη, θα πραγματοποιηθεί μία εξαιρετική μάχη ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ατρόμητο, με τον γηπεδούχο να έχει μεγαλύτερη ανάγκη των βαθμών.

Η Πανιώνιος έχει 32 βαθμούς, ισοβαθμώντας με Ξάνθη και Αστέρα και θα δώσει μάχη για την πεντάδα. Εντός έδρας έχει απολογισμό πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 18 υπέρ και 12 κατά. Συνολικά έχει 18 στα 24 under 2,5 και ένα παραπάνω εντός έδρας. Μόνο την Λαμία, έχει καταφέρει να κερδίσει το νέο έτος. Την προηγούμενη αγωνιστική, έκανε άλλη μία κακή εμφάνιση, χάνοντας με 1-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Χωρίς τον τραυματία Λάζαρο Λάμπρου αλλά με τους Σιώπη και Ντουρμισάι να βρίσκονται κανονικά στην αποστολή θα παραταχθεί ο Πανιώνιος τον Ατρόμητος, ο Μιχάλης Γρηγορίου πήρε 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι: Μπανανά, Μπραχίμι, Ντουρμισάι, Γκιοατά, Κότνικ, Νίλσεν, Σπιριντόνοβιτς, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σιώπης, Σταυρόπουλος.

Ο Ατρόμητος είναι στην τέταρτη θέση με 46 βαθμούς, ένα πίσω από Ολυμπιακό και τρεις πίσω από τον ΠΑΟΚ. Έχει ηττηθεί μόνο δύο φορές, μέχρι τώρα, αλλά με πολλές ισοπαλίες. Μακριά από το Περιστέρι, έχει επτά νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας πετύχει 20 γκολ και δεχτεί εννιά τέρματα. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα του στα σύνολο γκολ, εκτός έδρας. Είναι αήττητος στα επτά πιο πρόσφατα ματς, μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ, κέρδισε την Ξάνθη με τελικό σκορ 1-0.

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης είναι τραυματίας, ενώ τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Δημήτρης Χατζηισαΐας και είναι εκτός αποστολής.   Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Νταμίρ Κάναντι είναι οι: Γιαννιώτης, Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Στρούγγης, Κιβρακίδης, Σάκιτς, Γιαννούλης, Νάτσος, Κυριακίδης, Ούμπιντες, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Ουάρντα, Μπρούνο, Ντιγκινί, Ντάουντα, Κωτσόπουλος.

Προγνωστικα Πανιώνιος – Ατρόμητος: Ο Ατρόμητος, είναι σοβαρός και σταθερός στην απόδοση του και δεν είναι τυχαία, τόσο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ο Πανιώνιος δεν είναι στα καλύτερα του, έχει κάποιες απουσίες και φαίνεται να είναι μπερδευμένος, αναμένω ο Ατρόμητος, μπορεί να φύγει αήττητος από την Νέα Σμύρνη, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) είναι σε απόδοση 1,75 στις εταιριες στοιχηματος

Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα η Λίβερπουλ

Η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, ξεκινά με ένα μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και Λίβερπουλ, σε μία μονομαχία για την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, είναι στην δεύτερη θέση με 62 βαθμούς, δύο πάνω από την σημερινή αντίπαλο της. Μπροστά στο κοινό της, είναι εξαιρετική με απολογισμό 11 νίκες, δύο ισοπαλίες και μόνο μία ήττα, έχοντας πετύχει 31 γκολ και δεχτεί μόνο έξι γκολ. Λόγω της άμυνας έχει περισσότερα no goal τόσο συνολικά όσο και εντός έδρας. Μετά από την ήττα από την Νιουκάστλ, προέρχεται από δύο νίκες, επί της Τσέλσι και της Κρίσταλ Πάλας, όπου και στα δύο βρέθηκε πίσω στο σκορ. Με την Κρίσταλ Πάλας, την τελευταία αγωνιστική, βρέθηκε να χάνει με 2-0, αλλά κατάφερε να το γυρίσει σε 2-3, με γκολ στις καθυστερήσεις.Την Τρίτη υποδέχεται την Σεβίλλη, στον επαναληπτικό του 0-0 στην Ισπανία, με στόχο σίγουρα την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λίβερπουλ, διαθέτει την καλύτερη επίθεση, μετά από την Μάντσεστερ Σίτι, με 67 γκολ συνολικά. Στην έδρα της είναι αήττητη, ενώ μακριά από αυτήν έχει ρεκόρ, οχτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας σκοράρει 34 γκολ και δεχτεί 22 τέρματα. Έχει εννιά περισσότερα over 2,5 συνολικά και 11 στα 14 εκτός έδρας. Είναι αήττητη στα πέντε πρόσφατα ματς και προέρχεται από τρεις συνεχείς νίκες, με Σαπουθάμπτον, Γουέστ Χαμ και Νιουκάστλ κατά σειρά. Την Τρίτη, έμεινε στην λευκή ισοπαλία με την Πόρτο, αλλά το 0-5 στην Πορτογαλία, της έδωσε μία εύκολη πρόκριση, στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προβλεψεις στοιχημα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Λίβερπουλ: Σκληρή μάχη, που μπορεί σε κάποιο βαθμό να κρίνει την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, είναι εν μέσω Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, η Λίβερπουλ, έχει σταθερότητα, σκοράρει κατά βούληση σε πολλές περιπτώσεις και μπορεί να μείνει αήττητη σήμερα, το διπλό σε draw no bet (επιστροφή στην ισοπαλία) είναι σε απόδοση 1,85 στις εταιριες στοιχηματος

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω