Στην Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό που ζει πλέον μία πολύ δύσκολη κατάσταση, έχοντας αποχωρήσει πολλοί βασικοί παίκτες του και την αποστολή  να συμπληρώνουν πολλοί παίκτες από την ακαδημία.

Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται μόνο βαθμούς πάνω από τις δύο επικίνδυνες θέσεις και σίγουρα χρειάζεται βαθμούς ακόμα. Ενώ εκτός έδρας δεν έχει ακόμα νίκη, στην Ριζούπολη μετράει δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας πετύχει εννιά γκολ και δεχτεί 12 τέρματα. Προέρχεται από οχτώ ματς χωρίς νίκη, την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εύκολα στην Τούμπα, από τον ΠΑΟΚ με τελικό σκορ 3-0. Συνολικά έχει 12 στα 18 under 2,5 και έξι στα εννιά εντός έδρας.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει διαθέσιμους τους τιμωρημένους Ναδάλες που αποβλήθηκε στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Κοντοέ που έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του.

Την αποστολή οποία αποτελούν οι: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Στάθη, Ζησόπουλο, Κύργια, Μπαρτολίνι, Κούρο, Παπάζογλου, Χουάρες, Κονέ, Τσουκαλά, Μενδρινό, Ανιέτε, Ντεβέσα, Σιατραβάνη, Αλίβοντιτς, Αλμπάνη, Καστιγέχος και Ελμπάζ.

Ο Παναθηναϊκός, διανύει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ιστορία του, με το οικονομικό να είναι το νούμερο ένα αγκάθι. Λόγω των οικονομικών εκκρεμοτήτων, έχουν αποχωρήσει πολλοί βασικοί παίκτες, η αποστολή συμπληρώνεται από παίκτες της ακαδημίας. Έχει 22 βαθμούς, 11 παραπάνω από την Κέρκυρα και δεν βλέπω να κινδυνεύει τελικά. Έχει απόλυτα μοιρασμένα αποτελέσματα και γκολ 19 υπέρ και 18 κατά. Ακόμα δεν έχει γευθεί την νίκη μακριά από την Λεωφόρο, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ μόνο έξι υπέρ και 15 κατά. Την προηγούμενη αγωνιστική έπιασε πολύ καλή απόδοση και κέρδισε εύκολα την Κέρκυρα με 4-0.

Βιγιαφάνιες πήρε μεταγραφή στην Αλάνιασπορ, ο Χίλιεμαρκ επιστρέφει στην Τζένοα και ο Μολέδο επιστρέφει στην χώρα του για την Ιντρενασιονάλ, ενώ παραμένουν τραυματίες Μουνιέ, Μολίνς και Λουτσιάνο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 15 είναι Ελληνες, πέντε οι ξένοι και 7 προερχόμενοι από την Ακαδημία του συλλόγου.

Αυτοί είναι οι ακόλουθοι: Διούδης, Βλαχοδήμος, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Λουντ, Στάικος, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας, Αλτμαν και Εμμανουηλίδης.

Στοιχημα Σουπερ Λιγκ Σαββατου Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός: Για πρώτη φορά βλέπω οι νομιμες εταιριες στοιχηματων να δίνουν αουτσάϊντερ τον Παναθηναϊκό, σε παιχνίδι που δεν είναι ντέρμπι με τις μεγάλες ομάδες. Δεν έσω καμία εμπιστοσύνη στις δύο ομάδες, έτσι θα προτείνω τα λίγα γκολ, αφού οι δύο σκοράρουν με αρκετή δυσκολία, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις εταιριες στοιχηματος στην Ελλαδα.

Σημαντικό ντέρμπι ουραγών στην Κέρκυρα

Το μεσημέρι στο νησί των Φαιάκων η Κέρκυρα θα υποδεχτεί τον Πλατανιά, σε ένα από το σημαντικότερο παιχνίδι για τις δύο ομάδες που μπορεί να κρίνει πολλά για το μέλλον τους στο πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά δύο βαθμών, απέχουν δύο και τέσσερις βαθμούς από την σωτηρία αυτή την στιγμή. Όποια ομάδα, πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, θα αποκτήσει επιπλέον ελπίδες παραμονής.

Επίσης, οι δύο αντίπαλοι έχουν τον ίδιο απολογισμό, με την Κέρκυρα να έχει δύο παραπάνω ισοπαλίες, ενώ διαθέτουν τις χειρότερες επιθέσεις και άμυνες στην κατηγορία.

Η Κέρκυρα στα δέκα τελευταία ματς έχει καταφέρει να πάρει μόλις δύο βαθμούς, ενώ προέρχεται από επτά συνεχείς ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εύκολα με 4-0 στην Λεωφόρο. Μοιρασμένα τα αποτελέσματα της στα σύνολο γκολ. Απολύθηκε ο Σάκης Τσίωλης και στην στον πάγκο σήμερα θα κάτσει ο Γιάννης Ματζουράκης.

Ο νέος τεχνικός ηγέτης άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Βάργκας και Νούνες, τους Γεωργίου, Κρητικό, Γεωργακόπουλο και Ντιογκό. Η αποστολή της Κέρκυρας είναι η εξής: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Αναστασίου, Σπίνουλας, Γκράσι, Αρτυματάς, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Μπαλάφας, Σιόντης, Επστάιν, Κόντος, Γεωργίου, Ρόλε, Μπάουμαν, Ζορμπάς, Τουράμ, Παμλίδης, Μυτίδης.

Ο Πλατανιάς μετά από ένα σερί ηττών, την προηγούμενη αγωνιστική, κατάφερε τελικά να κερδίσει τον Λεβαδειακό με τελικό σκορ 1-0, με αυτογκόλ, 11 λεπτά πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Κάνει ότι μπορεί, έχει κάνει πολλές μεταγραφές, ακόμα και χτες ανακοίνωσε νέο παίκτη, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Ο Μανουέλ Ρόκα συμπεριέλαβε στην αποστολή το πρόσφατο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα Νίλι. Η υπόλοιπη αποστολή του Πλατανιά είναι η εξής: Κλιάιτς, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Νίλι, Βάντερσον, Ουές, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Μαλσά, Ντουαλά, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Γκζέλτσακ, Πετρόπουλος, Κασάλιτσα.

Στοιχημα Σουπερ Λιγκ Σαββατου Κέρκυρα – Πλατανιας: Σκληρή μονομαχία, που μπορεί να κρίνει ποία ομάδα θα παλέψει για την παραμονή της, καλύτερα να μείνουμε μακριά από το τελικό αποτέλεσμα, να τους αφήσουμε να <<σκοτωθούν>> μόνοι τους και να ρισκάρουμε με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 2,05 στις εταιριες στοιχηματος στην Ελλαδα

Πολλά γκολ στο Ντόρτμουντ

Στην Μπουντεσλίγκα η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Φραϊμπουργκ, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες και να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα.

Η Ντόρτμουντ έχει πέσει στην έκτη θέση με 30 βαθμούς, βρίσκεται όμως μόνο έναν βαθμό πίσω από την δεύτερη θέση, αφού τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν στους 31 βαθμούς. Στην έδρα της μετράει τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, με γκολ 23 υπέρ και 14 κατά. Ενώ σκοράρει εύκολα, η άμυνα της, την έχει πληγώσει πολλές φορές. Συνολικά έχει 13 στα 19 over 2,5 και 12 γκολ γκολ, ενώ στο γήπεδο της μετράει επτά στα εννιά over 2,5 και έξι γκολ γκολ. Προέρχεται από δύο ισοπαλίες με Βόλφσμποργκ και Χέρτα την τελευταία αγωνιστική.

Η Φραϊμπουργκ, βρίσκεται στην 12η θέση με 23 βαθμούς, έχοντας απόσταση έξι πόντων από την επικίνδυνη ζώνη. Συνολικά έχει περισσότερες ισοπαλίες με γκολ 20-33. Μακριά από το κοινό της, συνήθως δεν τα καταφέρνει, έχοντας μόλις μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 10-26. Έχει ένα παιχνίδι παραπάνω που μπήκαν πάνω από τρία γκολ συνολικά, ενώ εκτός έδρας έχει επτά στα εννιά over 2,5 με πέντε γκολ γκολ. Είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, είναι αήττητη για επτά ματς, με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε με 2-1 την δυνατής Λειψίας.

Προγνωστικα παμε στοιχημα με ρισκο Ντόρτμουντ – Φραϊμπουργκ: Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στις δύο ομάδες, θα μείνω μακριά από το τελικό αποτέλεσμα και θα ακολουθήσω τις επιθετικές γραμμές των δύο ομάδων, όπου μπορούν να μας προσφέρουν γκολ και θέαμα, το over 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις εταιριες στοιχηματος στην Ελλαδα

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω