Δύσκολη αποστολή διπλού στην Ξάνθη για τον Παναθηναϊκό

Αργά το απόγευμα στην Ξάνθη, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, που θέλει επιτέλους να κερδίσει για πρώτη φορά μακριά από την Λεωφόρο.

Η Ξάνθη βρίσκεται στην όγδοη θέση με 17 βαθμούς και απολογισμό τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ 12 υπέρ και 13 κατά. Στην έδρα της έχει μία μόνο νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ και δεχτεί επτά τέρματα. Συνολικά έχει 12 στα 14 under 2,5, με τα δέκα παιχνίδια της να είναι με no goal. Δεν είναι πολύ καλά τελευταία, προέρχεται από δύο ήττες και τρία ματς χωρίς νίκη.

Ο Μίλαν Ράσταβατς, θα έχει στη διάθεση του πάλι τους τραυματίες Μπρίτο, Καμαράς και Τριάδης. Η αποστολή απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Σιλλά, Κασάδο, Φλίσκας, Σβάρνας, Λισγάρας, Μεχία, Μελιόπουλος, Λουσέρο, Ορφανίδης Π., Ντε Λούκας, Κίκε, Ρότσε, Φασίδης, Γέντρισεκ, Κάστρο.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει προβλήματα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, είναι στην 11η θέση με 15 βαθμούς, μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Συνολικά μετράει τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες, με γκολ δέκα υπέρ και 14 κατά. Μακριά από την Λεωφόρο, δεν έχει ακόμα νίκη, σε επτά ματς έχει μόλις τρεις βαθμούς με τρεις ισοπαλίες. Συνολικά έχει και αυτός 12 στα 14 under 2,5 και έξι στα επτά εκτός έδρας. Προέρχεται από δύο ήττες με κακές εμφανίσεις και πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής δεν υπολογίζεται και τέθηκε εκτός ομάδας, εκτός αυτού, εκτός αποστολής είναι ο τιμωρημένος Ινσούα και οι τραυματίες Κότσαρης, Μολέντο, Μουνιέ, Καμπέσας, Σιλά, Μολίνς, Λουτσιάνο και Ρέις.

Συγκεκριμένα στην 18άδα βρίσκονται οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Γιόχανσον, Αυλωνίτης, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Κουρμπέλης, Λουντ, Τζανδάρης, Δώνης, Χίλιεμαρκ, Χατζηγιοβάνης, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Πίσπας και Κουντουριώτης.

Προγνωστικα στοιχηματος Ξάνθη – Παναθηναϊκός: Και οι δύο ομάδες δεν είναι στα καλύτερα τους, θέλουν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι, σκοράρουν με δυσκολία, δεν είναι τυχαία τα πολλά under 2,5, αναμένω πολύ κλειστό ματς με λίγες φάσεις και θα προτείνω τα λίγα γκολ, το under 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1,40 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων

Επαρχιώτικο ντέρμπι στην Λαμία

Στην Λαμία η τοπική ομάδα υποδέχεται την Λάρισα, σε ένα επαρχιώτικο ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δείχνουν ανεβασμένες τελευταία και να κάνουν σταθερά βήματα ανόδου στην βαθμολογία.

Η Λαμία είναι στην στην 10η θέση με 16 βαθμούς και απολογισμό τρεις νίκες, επτά ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας σκοράρει 12 γκολ και δεχτεί 16 τέρματα. Στην έδρα της έχει μοιρασμένα αποτελέσματα με μία παραπάνω ισοπαλία και έξι στα επτά under 2,5. Συνολικά έχει δέκα στα 14 under 2,5 στο πρωτάθλημα. Προέρχεται από πέντε συνεχείς ισοπαλίες και έξι στα επτά τελευταία παιχνίδια της, στα οχτώ πρόσφατα έχει έξι under 2,5.

Ο Βραζιλιάνος Βάντερσον είναι ο μοναδικός που δεν βρίσκεται στην αποστολή της Λαμίας. Αναλυτικά οι 19 «εκλεκτοί» του Μπάμπη Τεννέ είναι οι εξής: Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κουτρομάνος, Αναστασόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης, Φράγκος, Μπουλούλης, Λινάρδος, Πίτι, Τσούκαλος, Βουό.

Η Λάρισα είναι μία θέση πιο πάνω στην ένατη με 17 βαθμούς και ρεκόρ τέσσερις νίκες και από πέντε ισοπαλίες και ήττες, με γκολ 12-21. Μακριά από τον πάγκο έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και πέντε ήττες με γκολ 6-18. Μετά την αλλαγή στον πάγκο της, είναι ανεβασμένη, στα οχτώ τελευταία έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. με γκολ 8-7, με μόνο δύο παιχνίδια με πάνω από τρία γκολ.

Ο Ηλίας Φυντάνης δεν έχει προβλήματα απουσιών και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει. Αναλυτικά η αποστολή είναι: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Ρέντζας, Καρατάσιος, Φάρκας, Λαγός, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Μασούρας, Κρητικός, Μπάλλας, Φατιόν, Λεοζίνιο, Περόνε, Ναζλίδης, Κρίζμαν, Γιαννιτσάνης

Προγνωστικα στοιχηματος Λαμία – Λάρισα: Οι δύο ομάδες είναι στην μέση του βαθμολογικού πίνακα και είναι σχετικά άνετες βαθμολογικά, θα γίνει μία σκληρή μονομαχία, όπου θα κυριαρχήσουν οι άμυνες, όπως συμβαίνει στα τελευταία τους παιχνίδια, θα ποντάρω στα λίγα γκολ,το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,44 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων

Με την γνωστή συνταγή η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ

Στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ η Γουεστ Μπρομ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στις άκρες του βαθμολογικού πίνακα.

Η Γουέστ Μπρομ παλεύει για την σωτηρία, βρισκόμενη στην προτελευταία θέση με 14 βαθμούς και απολογισμό δύο νίκες, οχτώ ισοπαλίες και επτά ήττες, έχοντας σκοράρει 12 φορές και δεχτεί 22 τέρματα. Στο γήπεδο της έχει μόνο μία νίκη, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες με γκολ 8-12. Λόγω των κλειστών ματς που πραγματοποιεί, έχει 12 στα 17 under 2,5 με 10 no goal. Δεν έχει νίκη στα οχτώ τελευταία ματς, ενώ στα πέντε πιο πρόσφατα, μετράει τέσσερις ισοπαλίες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, είναι στην δεύτερη θέση, με 38 βαθμούς, 14 πίσω από την Σίτι και δεν της μένει τίποτα άλλο από το να την κυνηγάει, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί κάθε της ήττα. Το συνολικό τη ρεκόρ είναι 12 νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, με γκολ 37-11. Μακριά από το Μάντσεστερ έχει τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στα οχτώ τελευταία ματς, έχει έξι νίκες και δύο ήττες από Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, πράγμα που σημαίνει ότι με τις μικρότερες ομάδες, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και παίρνει τους βαθμούς της νίκης.

Στοιχημα Γουεστ Μπρομ – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ: Η Γουεστ Μπρομ, παλεύει με τις ισοπαλίες να σώσει την κατηγορία, ο Μουρίνιο έχει βρει τον τρόπο η ομάδα του να κερδίζει τις μικρές ομάδες, έτσι και σήμερα αναμένω να περάσει και αυτή την έδρα, το διπλό μας προσφέρεται σε απόδοση 1,57 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω