Προγνωστικα: Με μισή ομάδα ο Παναθηναϊκός

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό, στο σημαντικότερο σημερινό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο δυνατές ομάδες και θα έχει αρκετό ενδιαφέρον για το φίλαθλο κοινό.

Ο Ατρόμητος έπεσε στην τρίτη, μαζί με τον Ολυμπιακό, στους 20 βαθμούς, έχοντας πέντε νίκες, πέντε ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας σκοράρει 12 φορές και δεχτεί πέντε γκολ, που αποτελεί την καλύτερη επίδοση στην κατηγορία. Στο γήπεδο του, έχει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες, έχοντας δεχτεί μόνο ένα τέρμα, στο πρώτο ματς που έδωσε φέτος εκεί, μετά έχει τέσσερα ματς χωρίς να παραβιαστεί η εστία του. Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την πρώτη του ήττα, χάνοντας με 2-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παρότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Συνολικά έχει οχτώ στα 11 under 2,5 και τέσσερα στα πέντε εντός έδρας.

ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν μετέχουν οι τρεις τραυματίες, Μανούσος, Βασιλείου και Οριόλ. Οι 19 ποδοσφαιριστές που αντίθετα βρίσκονται σε αυτή είναι οι εξής: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κυριακίδης, Χατζηισαΐας, Ούμπιντες, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Βασιλακάκης, Μενσά, Στρούγγης, Ντάουντα, Μάντσον, Ουάρντα, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπουσούλατζιτς.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είναι στην όγδοη θέση με 14 βαθμούς (-2 από τιμωρία), με συνολικό ρεκόρ τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες, έχοντας εννιά γκολ υπέρ και οχτώ κατά. Ενώ στην Λεωφόρο, είναι αήττητος, μακριά από αυτή, δεν έχει ακόμα νίκη, αλλά σε πέντε ματς έχει πάρει μόνο δύο βαθμούς, έχοντας πετύχει μόλις δύο γκολ. Μέχρι τώρα έχει μόνο ένα παιχνίδι με πάνω από τρία γκολ, εκτός έδρας έχει μόνο under 2,5. Την προηγούμενη αγωνιστική, δεν μπόρεσε να κερδίσει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, προηγήθηκε με 1-0, νωρίς στο ματς, αλλά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λιβάγια έφερε το ματς στα ίσια κάνοντας το 1-1 με σουτ που κόντραρε στον Χούλτ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει να διαχειριστεί ένα βουνό από προβλήματα και απουσίες βασικών παικτών. Δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ροντρίγκο Μολέντο, Λούκας Βιγιαφάνιες, Δημήτρη Κουρμπέλη, Ουσμάν Κουλιμπαλί, Ματίας Γιόχανσον και φυσικά τον βραζιλιάνο Λουτσιάνο, ενώ το μοναδικό θετικό γεγονός αφορά στην επιστροφή του Αντρές Τσάβες. Στην αποστολή θα βρεθούν για πρώτη φορά Αυλωνίτης και Ινσούα και κάποιο παίκτες από την ακαδημία, η αποστολή αποτελείται από τους: Βλαχοδήμος, Διούδης, Χουλτ, Ινσούα, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Λουντ, Μουνιέ, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Άλτμαν, Χίλιεμαρκ, Μολίνς, Τσάβες, Στάικος, Τζανδάρης, Εμμανουηλίδης.

Προγνωστικά στοιχήματος Ατρόμητος – Παναθηναϊκός: Περίεργο ματς, με τόσες απουσίες που έχει ο Παναθηναϊκός θα αλλοιωθεί η αγωνιστική του ταυτότητα και δεν είναι εμφανές πως θα εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο, ενώ αναμένω να δω πως θα αντιδράσει ο Ατρόμητος μετά την πρώτη φετινή ήττα του. Ο Ατρόμητος είναι φαβορί στις στοιχηματικές εταιρίες, ενώ τα λίγα γκολ είναι σε πολύ μικρή απόδοση και δεν αξίζει, θα ρισκάρω για την συμμετοχή και μόνο στην ισοπαλία, η οποία είναι σε απόδοση 3,05 στις νομιμες εταιρειες στοιχηματων

Λίβερπουλ – Τσέλσι με γεμάτα δίχτυα

Η 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τσέλσι, όπου οι δύο ομάδες θέλουν τους τρεις βαθμούς, για να κρατήσουν επαφή με τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 22 βαθμούς και απολογισμό έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες, έχοντας σκοράρει 24 φορές και δεχτεί 17 γκολ. Στην έδρα της είναι αήττητη με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, έχοντας παραβιαστεί η εστία της μόνο μία φορά σε αυτά τα ματς. Συνολικά έχει 8 στα 12 over 2,5, με έξι γκολ γκολ, ενώ προέρχεται από τέσσερα over 2,5 στα πρόσφατα ματς. Μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, προηγήθηκε με 0-3 της Σεβίλλης, αλλά τελικά δεν πήρε την νίκη, αφού η γηπεδούχος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3.

Από την άλλη η Τσέλσι είναι τρίτη θέση με 25 βαθμούς, έναν πίσω από την Γιουνάϊτεντ και εννιά πίσω από την Σίτι, το ρεκόρ της είναι οχτώ νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, με γκολ 23 υπέρ και 10 κατά. Μακριά από την έδρα της έχει πέντε νίκες και μία ήττα. Συνολικά έχει επτά στα 12 over 2,5, ενώ εκτός έδρας έχει μόνο ένα ματς με κάτω από τρία γκολ. Στο Τσάμπιονς Λιγκ κέρδισε εύκολα εκτός έδρας την Καραμπάγκ, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Προγνωστικά στοιχήματος Λίβερπουλ – Τσέλσι: Σε καλή αγωνιστική κατάσταση ο δύο ομάδες που προέρχονται από νίκες στο πρωτάθλημα, θα τα δώσουν όλα για την νίκη και περιμένω παιχνίδι με φάσεις και πολλά γκολ, το γκολ γκολ είναι σε απόδοση 1,55 στις νομιμες εταιρειες στοιχηματων

Ντέρμπι στην κοιλάδα του Ρουρ

Στην Μπουντεσλίγκα θα γίνει το ντέρμπι τη κοιλάδας του Ρουρ ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Σάλκε, όπου οι μεν γηπεδούχοι θέλουν να επανέλθουν στις νίκες και οι δε φιλοξενούμενοι να συνεχίσουν με νίκη και να μείνουν ψηλά στην βαθμολογία.

Η Ντορτμουντ έχει πέσει στην πέμπτη θέση, μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα της, με 20 βαθμούς και απολογισμό έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες, έχοντας πετύχει 29 φορές και δεχτεί 16 γκολ. Στην έδρα της σε πέντε ματς έχει τρεις νίκες και δύο ήττες, έχοντας σκοράρει 16 γκολ σε αυτά τα ματς. Συνολικά μετράει 10 στα 12 over 2,5, με τα επτά να είναι με γκολ γκολ. Είναι εκτός φόρμας, μετρά πέντε ματς χωρίς νίκη, έχοντας μόλις έναν βαθμό σε αυτά τα τελευταία παιχνίδια. Στο Τσάμπιονς Λιγκ συνέχισε τις κακές εμφανίσεις, χάνοντας εντός έδρας από την Τότεναμ με 1-2.

Η Σάλκε, είναι στην δεύτερη θέση με 23 βαθμούς, έξι πίσω από την Μπάγερν, έχοντας επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες με γκολ 16 υπέρ και 10 κατά. Μακριά από το γήπεδο της έχει τρεις νίκες και δύο ήττες με γκολ 5-4. Η Σάλκε αντίθετα με την Ντόρτμουντ κάνει πολύ μικρά σκορ, έχοντας 9 στα 12 under 2,5, μάλιστα προέρχεται από επτά συνεχή under 2,5, ενώ είναι αήττητη στα έξι πρόσφατα ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος Ντόρτμουντ – Σάλκε: Δυνατό ντέρμπι με αντιπαλότητα, έτσι όπως είναι η Ντόρτμούντ, σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να την εμπιστευτείς, λόγω όμως του τρόπου παιχνιδιού της, μπορεί να γίνει ένα ανοικτό ματς με πολλά εκατέρωθεν γκολ, ίδια απόδοση στο over 2,5 και το γκολ γκολ, θα προτιμήσω το γκολ γκολ σε απόδοση 1,57 στις νομιμες εταιρειες στοιχηματων

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω