Θα κριθούν τα Πλεϊ Οφ;

Καλημέρα σας, σήμερα διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική των Πλεϊ Οφ στην Σούπερ Λιγκ και υπάρχει περίπτωση να κριθούν οι τελικές θέσεις μετά το τέλος των αγώνων, αν και ακόμα υπάρχει εκκρεμότητες με τιμωρίες και εφέσεις. Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ που αν κερδίσει θα έχει το πρώτο λόγο για την πρώτη θέση, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο, όπου με νίκη ουσιαστικά θα αποφύγει την τελευταία θέση και ένα γύρο στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ας δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος για τα δύο ματς, καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

Άλλη μία δυνατή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ επιθυμώντας να κάνει ότι και στην Τούμπα που πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ ο δικέφαλος του Βορρά να εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Η ΑΕΚ έχει έξι βαθμούς σε τέσσερα ματς, ενώ ο ΠΑΟΚ οχτώ βαθμούς σε τρεις αγώνες, αφού εκκρεμεί η διακοπέν αναμέτρηση της Λεωφόρο.

Η ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη πήγε στην Λεωφόρο και μετά από μία κακή εμφάνιση, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις απουσίες του Παναθηναϊκού, φεύγοντας χωρίς κανένα βαθμό. Μία ολιγωρία στην άμυνα, έδωσε το δικαίωμα στον γηπεδούχο να κερδίσει πέναλτι και να πάρει την νίκη με την εύστοχη εκτέλεση του Λέτο.

Πάλι εκτός, όπως και στα τρία προηγούμενα ματς, είναι ο Ρόναλντ Βάργκας, ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας πλέον Πατίτο, όπως και ο τιμωρημένος Βράνιες που αποβλήθηκε εσκεμμένα στο προηγούμενο ματς.

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω τους τις κακές εμφανίσεις στα δύο πρώτα ματς, κερδίζοντας δύο φορές τον Πανιώνιο, εκτός και εντός, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για την πρώτη θέση. Ο Πρίγιοβιτς έκανε την διαφορά συμμετέχοντας στα γκολ και στα δύο ματς, πλέον σήμερα με νίκη θα είναι άνετος βαθμολογικά, παίρνοντας παράλληλα και τους βαθμούς από τη Λεωφόρο.

Προβλήματα τραυματισμών πέρα από τα γνωστά των Βαρέλα, Μυστακίδη δεν υπάρχουν, στη λίστα των τιμωρημένων βρίσκονται μόνο τα ονόματα των Ουάρντα και Σάκχοφ (για τον Μάτος δεν έχει βγει ακόμη απόφαση).

Όλα τα ματς των δύο ομάδων ήταν κάτω από τρία γκολ και συγκεκριμένα, δεν έχει μπει σε κανένα ματς πάνω από ένα τέρμα.

Προγνωστικά στοιχήματος ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Όπως και στα προηγούμενα ματς, έτσι και σήμερα αναμένω πολύ κλειστό ματς με λίγα γκολ, η νίκη, αν κριθεί, θα κριθεί στις λεπτομέρειες, το under 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,50 στις εταιρειες στοιχηματων
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50

Σκληρή έδρα η Λεωφόρο

Στην Λεωφόρο, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο, επιθυμώντας να κερδίσει πάλι ώστε να αποφύγει οριστικά την τελευταία θέση, κερδίζοντας ένα γύρο στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Στα δύο ματς με την ΑΕΚ, οι δύο ομάδες πήραν από μία νίκη στην έδρα τους. Στην Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά ισχυρός, έχοντας να χάσει πάρα πολύ καιρό, δείχνοντας ότι έχει βρει τον τρόπο να εκμεταλλευτεί το γήπεδο του. Συνεχίσει να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, όπου σε συνδυασμό με το μικρό ρόστερ κάνουν το πρόβλημα έντονο, Ο Αργεντινός Λούκας Βιγιαφάνιες προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στην διάθεση του Ουζουνίδη και θα αποφασίσει μαζί με το ιατρικό τιμ αν θα τον συμπεριλάβει ή όχι στην αποστολή ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Εκτός παραμένουν οι τιμωρημένοι Μπέργκ και Κουλιμπαλί, ενώ τραυματίες είναι οι Τελάντερ και Εμποκού.

Από την άλλη ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να πάρει κάποιο βαθμό από τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ και δικαίως παρέμεινε στην τελευταία θέση. Πραγματοποίησε τις γνωστές εμφανίσεις, όπως όλη την σεζόν, με αμυντική προσύλλωση και χτύπημα στις αντεπιθέσεις. Η κούραση που οδηγεί σε λάθη είναι τα δυο στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον τεχνικό του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Οι δύο ομάδες έχουν μόνο under 2,5, μόνο στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη, σημειώθηκαν δύο γκολ. Σε 12 ματς μέχρι τώρα στα Πλεϊ Οφ έχουν σημειωθεί μόλις 13 τέρματα.

Προγνωστικά στοιχήματος Παναθηναϊκός – Πανιώνιος: Και σε αυτή την αναμέτρηση δεν γίνεται να μην πάω με τα λίγα γκολ, η νίκη θα κριθεί και σήμερα στο γκολ, το under 2,5 μας προσφέρεται σε απόδοση 1.57 στις εταιρειες στοιχηματων, όποιος θέλει να ρισκάρει παραπάνω ο άσσος σε συνδυασμό με το under 2,5 είναι σε απόδοση 2,65 ενώ με το under 1,5 στην εξαιρετική απόδοση του 4,60.

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος @@ under 2,5 σε απόδοση 1,57

Προγνωστικά στοιχήματος Πλεϊ Οφ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ @@ under 2,5 σε απόδοση 1,50

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος @@ under 2,5 σε απόδοση 1,57

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω