Πήρε μπρος η Γιουνάιτεντ, πάει με φόρα στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Σάντερλαντ για την Boxing Day την Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ έχει ανέβει στην έκτη θέση, απέχοντας 13 βαθμούς από την πρώτη θέση, με 30 βαθμούς και συνολικό ρεκόρ 8-6-3 και γκολ 24-17. Την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση σε όλους τους τομείς, πήρε την νίκη από την Γουέστ Μπρομ με δύο γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Σε πολύ αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, προέρχεται τρεις διαδοχικές νίκες στην Πρέμιερ, έχοντας δεχτεί μόλις 1 γκολ σε αυτές τις αναμετρήσεις, ενώ στα δέκα πιο πρόσφατα ματς είναι αήττητη με επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία και βασικό στόχο είναι μία θέση στην τετράδα που δίνει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Εντός έδρας στο «Ολντ Τράφορντ» έχει τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας δεχτεί μόνο έξι τέρματα σε αυτά τα ματς.

Πολύ σημαντικές επιστροφές βασικών ποδοσφαιριστών για τον Ζοζέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει ξανά στη διάθεση του τον στόπερ Μπαϊγί (11 συμ.) και τον μεσοεπιθετικό Μιχταριάν (7 συμ./ 1 γκολ), ωστόσο εκτός παραμένει ο μπακ Σο (7 συμ.).

Δεν είναι καλά η Σάντερλαντ είναι ακριβώς κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού με 14 βαθμούς και συνολικό ρεκόρ 4-2-11 και γκολ 15 υπέρ και 28 κατά. Την τελευταία αγωνιστική πήρε σημαντική νίκη κερδίζοντας την Γουότφορντ με 1-0, άνοιξε το σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, στην συνέχεια η Γουοτφορντ πήρε μέτρα και έχασε ευκαιρίες να φέρει στα ίσια το παιχνίδι.

Στα τελευταία ματς έχει δείξει κάποια βελτίωση, στα επτά πρόσφατα παιχνίδια, έχει τέσσερις νίκες και τρεις ήττες. Διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επιθετική γραμμή με μόλις 15 γκολ σε 17 παιχνίδια. Μακριά από την έδρα της είναι κάκιστη, έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και έξι ήττες, έχοντας σκοράρει μόλις τέσσερις φορές και δεχτεί 13 γκολ.

Γεμάτο το απουσιολόγιο του Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος δεν υπολογίζει τον στόπερ Μακνέρ (9 συμ.), τον μπακ Τζόουνς (9 συμ.), τους μέσους Κάτερμολ (2 συμ.), Κίρχοφ (7 συμ.), Ρόντγουελ (8 συμ.) και τον εξτρέμ Γκουτς (9 συμ.), ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο εξτρέμ Γιανουζάι (11 συμ.), που είναι δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προβλέψεις πάμε στοίχημα Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ – Σάντερλαντ: Η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη η Μάντσεστερ είναι σε ανοδική πορεία και με την βοήθεια της έδρα της, μπορεί να πάρει άλλη μια νίκη, ο άσσος σε συνδυασμό με το over 2,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,75 στις εταιριες στοιχηματων στην Ελλάδα και αξίζει το ποντάρισμα μας.

Με την άμυνα στην αναμέτρηση Τσέλσι – Μπορνμούθ της Boxing Day

Για την Boxing Day το ματς Τσέλσι – Μπόρνμουθ θα δείξει αν η πρωτοπόρο Τσέλσι πραγματοποιήσει την δωδέκατη συνεχόμενη νίκη της, κάνοντας ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας.

Η Τσέλσι είναι κάτσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν λέει με τίποτα και πέσει από εκεί, έχει 43 βαθμούς, έξι παραπάνω από την δεύτερη θέση, με απολογισμό 14-1-2 και γκολ 35-11. Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε άλλη μία εύκολη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας, με το τρίτο συνεχόμενο 1-0. Το σκορ δεν λέει την αλήθεια η Τσέλσι δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του ματς, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο σε όλη την διάρκεια των 90 λεπτών.

Προέρχεται από σερί 11 συνεχόμενων νικών, αν κάνει άλλη μία θα κάνει ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας, το ρεκόρ στην Πρέμιερ το κατέχει η Άρσεναλ με 14 νίκες. Μπροστά στο κοινό της είναι εξαιρετική σε οχτώ παιχνίδια έχει επτά νίκες και μία ήττα, έχοντας δεχτεί σε αυτά τα ματς μόλις τέσσερα γκολ. Συνολικά διαθέτει την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με 11 γκολ παθητικό σε 17 παιχνίδια. Απόλυτα λειτουργικό και αποτελεσματικό το 3-4-3 του Κόντε, έχει θωρακίσει σε εντυπωσιακό βαθμό τα μετόπισθεν της ομάδας, χαρακτηριστικό το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια του νικηφόρου σερί έχει δεχτεί γκολ μόνο σε δύο ματς.

Ενόψει Μπόρνμουθ πάντως έχει δύο σημαντικές απώλειες, τους τιμωρημένους Κόστα (17 συμ./ 13 γκολ, 5 ασίστ), Καντέ (17 συμ./ 1 γκολ), Μπατσουαγί και Φάμπρεγκας αναμένεται να αγωνιστούν στην θέση τους, ενοχλήσεις αντιμετώπιζε και ο Αζάρ όμως μάλλον προλαβαίνει.

Από την άλλη πλευρά η Μπόρνμουθ είναι μέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς και συνολικό απολογισμό 6-3-8 και γκολ 23-28. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό δεν θα κινδυνεύσει αλλά και ούτε θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από την Σαουθάμπτον, παρόλο που πήρε το προβάδισμα, η αντίπαλος της μπόρεσε να κάνει την ανατροπή.

Αποδίδει σταθερά ωραίο ποδόσφαιρο όπως προστάζουν οι επιθυμίες του Χάουι, μακριά από το “Βαϊτάλιτι” πάντως δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική έχοντας μόνο μία νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες, έχοντας σκοράρει μόνο επτά φορές και δεχτεί 16 τέρματα. απολογισμό 1-2-5 με 7-16 τέρματα. Για την σημερινή αναμέτρηση δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο δανεικός από την Τσέλσι στόπερ Άκε (8 συμ./ 3 γκολ), ενώ αμφίβολοι αλλά με λίγες πιθανότητες συμμετοχής είναι ο μεσοεπιθετικός Στάνισλας (9 συμ./ 3 γκολ, 3 ασίστ) και ο μέσος Σέρμαν (9 συμ.).

Προγνωστικά στοιχημα Τσέλσι – Μπόρνμουθ : Η Τσέλσι αγωνίζεται με σπασμένα τα φρένα, έχοντας άμυνα από γρανίτη, η Μπόρνμουθ είναι μία μέτρια ομάδα, χωρίς πολλές βλέψεις, αναμένω η Τσέλσι να πάρει άλλη μία νίκη, αλλά θα είναι πάλι με λίγα γκολ, θα ρισκάρω με τον άσσο σε συνδυασμό με το under 3,5 σε απόδοση 2,22 στις εταιριες στοιχηματων στην Ελλαδα

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω