Συνεχίζουμε και σήμερα με τους αγώνες που δεν έχουν αναβληθεί από την Ευρώπη ακόμα λόγω της πανδημίας.

Οι σημερινές (12/3) προτάσεις:

1) UEFA Europa League (719) Λασκ Λίντσερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19.55): Κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας λόγω του γνωστού θέματος. Οι γηπεδούχοι εντυπωσιάζουν τη φετινλη σεζόν τόσο εγχώρια όσο και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως σίγουρα δε διαθέτουν την ποιότητα, την εμπειρία, ή και τη δίψα των Γιουνάιτεντ επειδή το Γιουρόπα αποτελεί για αυτή τον κύριο στόχο πλέον. Πιστεύουμε πως οι "κόκκινοι διάβολοι" δε θα ηττηθούν σε αυτόν τον αγώνα και θα κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη ενόψει της ρεβάνς. Επιλογή ο συνδυασμός Διπλή Ευκαιρία Χ/2 & OVER 1,5 στο 1,75 (Stoiximan).

2) UEFA Europa League (720) Μπασακσεχίρ - Κοπεγχάγη (19.55): Αγώνας που δε γίνεται κεκλεισμένων των θυρών και έτσι η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Πρόκειται για ποιοτική ομάδα και ιδιαίτερα ισχυρή στην έδρα της. Από την άλλη, η ομάδα του Κάρλος Ζέκα δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση προερχόμενη από αποκλεισμό στο κύπελλο και έχοντας μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ο άσσος είναι στο 1,73 (Stoiximan).

3) UEFA Europa League (724) Βόλφσμπουργκ - Σαχτάρ Ντόνετσκ (22.00): Χωρίς κόσμο θα γίνει και αυτό το ματς στη Γερμανία. Με τους γηπεδούχους να είναι σε καλή κατάσταση αλλά χωρίς να έχουν κάποια ιδιαίτερη διαφορά ποιότητας από τους Ουκρανούς οι οποίοι μάλιστα έχουν και παράδοση στη διοργάνωση. Πρώτο σημείο το GOAL στο 1,90 (bet365), ενώ δεύτερη επιλογή αποτελεί το Χ στο 3,60 (bwin). Επίσης ο συνδυασμός των δύο, δηλαδή X & GOAL είναι στο 4,60 (Stoiximan).

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω