Επιστροφή με αγώνες από το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και αγώνες από Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και κύπελλα .

Οι σημερινές (11/3) προτάσεις:

1) Hungarian Cup (672) Χόνβεντ Βουδαπέστης - Παξι (19.00): Αγώνας για τα προημιτελικά του κυπέλλου με τις δύο ομάδες να έρχονται αντιμέτωπες για τρίτη φορά μέσα σε μια εβδομάδα έχοντας φέρει δύο φορές το ίδιο αποτέλεσμα (0-0) στην έδρα των σημερινών φιλοξενούμενων. Βέβαια στην έδρα της Χόνβεντ αναμένουμε οι γηπεδούχοι είτε εύκολα είτε δύσκολα να πάρουν το ματς και την πρόκριση καθώς είναι και ποιοτικότερη ομάδα, αλλά έχει και την παράδοση μαζί της συντριπτικά. Ο άσσος βρίσκεται στο 1,85 (Stoiximan).

2) Scottish Premiership (688) Σεντ Μίρρεν - Χαρτς (21.45): Οι δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας δίνουν κρίσιμη μάχη σήμερα καθώς όποιος τερματίσει τελευταίος υποβιβάζεται αυτόματα. Με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση της σεζόν για αυτούς, και ίσως έχοντας αδικήσει αρκετά τους εαυτούς τους στην πορεία του πρωταθλήματος, πιστεύουμε πως δε θα ηττηθούν σήμερα και θα μείνουν ζωντανοί στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Επιλογή ο συνδυασμός Διπλή Ευκαιρία Χ/2 & UNDER 3,5 στο 1,78 (Stoiximan).

3) UEFA Champions League (690) Λίβερπουλ - Ατλέτικο Μαδρίτης (22.00): Η πρωταθλήτρια Ευρώπης καλείται να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα της Μαδρίτης και δε βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση τον τελευταίο καιρό έχοντα δεχτεί μάλιστα γκολ στα τελευταία πέντε ματς που έχουν αγωνιστεί. Επίσης οι φιλοξενούμενοι έχουν δεχτεί γκολ στα 4 από τα τελευταία 5 δικά τους παρά το γεγονός ότι φημίζονται για την αμυντική τους λειτουργία. Με τους "κόκκινους" να κυνηγούν γκολ και την Ατλέτικο να θέλει να χτυπήσει στην αντεπίθεση θα πάμε στο GOAL που παρουσιάζεται ως λιγότερο πιθανό από το NO GOAL σύμφωνα με τους μπούκερς και είναι στο εξαιρετικό 2,10 (bet365, bwin).

4) UEFA Champions League (691) Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ (22.00): Σε άδειο γήπεδο θα γίνει η ρεβάνς ανάμεσα σε δύο επιθετικογενείς ομάδες που όμως έχουν και σημαντικές απουσίες (Εμπαπέ, Βεράτι, Τιάγκο Σιλβα / Ρόις). Με τις αναμετρήσεις τους στο παρελθόν να μην έχουν ποτέ τα πολλά γκολ που όλοι περιμένουν, θα πάμε στο εξαιρετικό ειδικό 2-4 γκολ της Stoiximan στο 1,70.

Προτεινόμενο Σύστημα: 3-4.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω