Ήρθε το Σάββατο και το κουπόνι είναι γεμάτο με αγώνες από τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπου συνήθως εστιάζουμε και έτσι επιλέξαμε για εσάς τους κατάλληλους αγώνες ώστε να πάτε στο ταμείο!

Οι σημερινές (7/3) προτάσεις:

1) Czech First League (468) Σίγκμα Όλομουτς - Γιάμπλονετς (15.30): Τρεις ημέρες μετά την αναμέτρησή τους για τα προημιτελικά του κυπέλλου στο ίδιο γήπεδο με νικητές τους γηπεδούχους, οι δύο ομάδες βρίσκονται ξανά αντιμέτωπες για το πρωτάθλημα. Με τη Γιάμπλονετς να έχει δείξει στη διάρκεια του πρωταθλήματος ότι είναι καλύτερη ομάδα, πιστεύουμε πως δε θα ηττηθεί ξανά μέσα σε τρεις μέρες. Επιλογή ο συνδυασμός Διπλή Ευκαιρία Χ/2 & UNDER 4,5 στο 1,72 (Stoiximan).

2) Super Lig (478) Γκεζτεπέ - Μπασακσεχίρ (16.00): Η πρωτοπόρος ομάδα από την Κωνσταντινούπολη δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα αλλά δεν έχει περιθώριο για απώλειες. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετρώντας τρεις νίκες στα τελευταία ισάριθμα ματς και σίγουρα δε θα πάει στη Σμύρνη για να ηττηθεί. Επιλογή ο συνδυασμός Διπλή Ευκαιρία Χ/2 & OVER 1,5 στο 1,87 (Stoiximan).

3) Super Lig (479) Γκαζιαντέπ - Τραμπζονσπόρ (16.00): Με την Μπασακσεχίρ να δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα, η ομάδα της Τραπεζούντας, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, πρέπει να δει αυτό το ματς ως ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή και μάλιστα έχοντας ματς λιγότερο. Βέβαια η Γκαζιαντέπ δεν είναι κακή ομάδα και ειδικά μέσα στην έδρα της μπορεί να κάνει ζημίες. Όπως με την περίπτωση της Μπασακσεχίρ, έτσι και εδώ πιστεύουμε ότι η ομάδα που καίγεται για βαθμούς επειδή διεκδικεί το πρωτάθλημα δε θα βγει ηττημένη και επιλέγουμε το συνδυασμό Διπλή Ευκαιρία Χ/2 & OVER 1,5 στο 1,67 (Stoiximan).

4) Premier League (485) Άρσεναλ - Γουέστ Χαμ (17.00): Οι γηπεδούχοι έδειξαν να ξεπερνάνε τον αποκλεισμό σόκ για το Γιουρόπα Λιγκ μέσω κυπέλλου μεσοβδόμαδα. Αντιμετωπίζουν μια σαφώς κατώτερη ομάδα σε ένα γήπεδο όπου παραδοσιακά βγαίνουν νικητές σε αυτό το ματς. Αυτά σε συνάρτηση ότι οι "κανονιέρηδες" χάσαν το προηγούμενο εντός έδρας ματς τους και σπάνια δε νικάνε σε δύο σερί εντός μας κάνουν να πιστεύουμε για εύκολη επικράτησή τους. Ο συνδυασμός 1 & OVER 1,5 είναι στο 1,80 (Stoiximan).

5) Premier League (487) Κρίσταλ Πάλας - Γουότφορντ (17.00): Στα ύψη η ψυχολογία και για τις δύο ομάδες, οι μεν γηπεδούχοι έρχονται από δύο πολύ σημαντικές νίκες που τους απομάκρυναν αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού, οι δε φιλοξενούμενοι έσπασαν το αήττητο της Λίβερπουλ την προηγούμενη αγωνιστική με το εμφατικό 3-0. Πρόκειται για ένα αμφίρροπο παιχνίδι με τη Γουότφορντ να έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς αλλά με την Πάλας να είναι πάντα ισχυρή στην έδρα της. Επιλέγουμε το Χ στο 3,20 (bet365).

6) Scottish Premiership (540) Σεντ Τζόνστον - Λίβινγκστον (17.00): Σε αστάθεια βρίσκονται και οι δύο ομάδες με τα αποτελέσματά τους τον τελευταίο καιρό να μην είναι ικανοποιητικά. Οι "άγιοι" είναι οι ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία (12) ενώ η Λίβινγκστον έχει επίσης αρκετές (9). Μοιάζει αρκετά ισορροπημένο το παιχνίδι και θα πάμε στο Χ με απόδοση 3,25 (bet365).

*Προτεινόμενα Συστήματα: 3-4, 4-5, 3-4-5.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω