Καλό μήνα σε όλους τους φίλους της στήλης και καλά ταμεία να έχουμε, καθώς η άνοιξη ξεκινάει με μεγάλη ποικιλία αγώνων από τους οποίους έχουμε επιλέξει τους κατάλληλους έτσι ώστε να πάτε ταμείο.

Οι σημερινές (1/3) προτάσεις:

1) La Liga (730) Aθλέτικ Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ (15.00): Σε πολύ κακή κατάσταση οι Βάσκοι τον τελευταίο καιρό και θα πάνε σε αυτό το ματς με το μυαλό τους στον επαναληπτικό του κυπέλλου με τη Γρανάδα που είναι πολύ πιο σημαντικό για αυτούς καθώς φαίνεται ότι δε θα μπορέσουν να τελειώσουν το πρωτάθλημα σε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Από της άλλη η Βιγιαρεάλ διανύει μια περίοδο αστάθειας αλλά σε καμία περίπτωση όπως η Μπιλμπάο. Θα πάμε στο 2-3 γκολ με απόδοση 2,00 (Stoximan).

2) Segunda Division (767) Λα Κορούνια - Λούγκο (17.00): Δύο ομάδες που απέχουν μόλις δύο βαθμούς, με κοινό στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Ανεβασμένες αμφότερες τον τελευταίο καιρό, έχουν σήμερα την ευκαιρία να ξεφύγουν αρκετά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτερη ομάδα και αν είναι σοβαροί δε θα δυσκολευτούν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και να κάνουν άλμα παραμονής στην κατηγορία. Ο άσσος βρίσκεται στο 1,73 (Stoiximan).

3) Jupiler Pro League (824) Σαρλερουά - Σταντάρ Λιέγης (19.00): Παιχνίδι με στοιχείο αντιπαλότητας και ανάμεσα σε δύο ομάδες που είναι ισόβαθμες και ψηλά στη βαθμολογία. Με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερη φόρμα γενικότερα, αλλά και οι γηπεδούχοι έχουν ξεχάσει τι θα πει ήττα στην έδρα τους. Συνυπολογίζοντας και την παράδοση των τελευταίων χρόνων όπου η ισοπαλία είναι το πιο συχνό αποτέλεσμα, θα πάμε στο Χ με απόδοση 3,40 (bet365).

4) Primeira Liga (839) Μαρίτιμο - Μπράγκα (19.30): Σαφώς καλύτερη ομάδα η Μπράγκα και σε ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα έχοντας μάλιστα φτάσει στην τρίτη θέση. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν τελευταία κάπως καλύτερη εικόνα αλλά δεν παύουν να υστερούν πολύ απέναντι στους φιλοξενούμενους. Σχετικά χαμηλά το διπλό στο 1,66 (Stoiximan) για αυτό θα προτιμήσουμε μια συνδυαστική αγορά. Το 2 & OVER 1,5 είναι στο 2,02 (Stoiximan), ενώ ο συνδυασμός 2 & UNDER 5,5 έχει 1,73 (Stoiximan).

5) La Liga (846) Ρεάλ Μδρίτης - Μπαρτσελόνα (22.00): Με La Liga αρχίσαμε και έτσι θα τελειώσουμε με τις σημερινέ προβλέψεις. Μπορεί η Ρεάλ να βρίσκεται σε άθλια κατάσταση και ειδικά μέσα στο "Μπερναμπέου", σε αντίθεση με τη Μπαρτσελόνα που φαίνεται πως ο αποκλεισμός στο κύπελλο την ξύπνησε για τα καλά. Όμως όλοι γνωρίζουμε πως η φόρμα δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο σε τόσο μεγάλα ντέρμπι. Βλέπουμε αδύνατον η "βασίλισσα" να συνεχίσει να χάνει στο γήπεδό της, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για αγώνα που ίσως κρίνει τον τίτλο. Ο συνδυασμός Διπλή Ευκαιρία 1/Χ & OVER 1,5 είναι στο 1,73 (Stoiximan) ενώ ιδιαίτερα ελκυστικός έιναι και ο συνδυασμός Διπλή Ευκαιρία 1/Χ & Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες στο 2,12 (Stoiximan).

*Προτεινόμενα Συστήματα: 3-4. 4-5, 3-4-5.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω