Επιστροφή με νέα δυνατά σημεία από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και από την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, πάντα σε υψηλές αποδόσεις!

Οι σημερινές (26/2) προτάσεις:

1) UEFA Europa League (785) Μπράγκα - Ρέιντζερς (19.00): Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις, καλούνται να ανατρέψουν το σκορ του πρώτου αγώνας της Γλασκώβης (3-2) στον οποίο πάντως δείξαν ανώτεροι και η ήττα ήρθε λόγω αφέλειας. Από την άλλη η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ έχοντας πλέον ουσιαστικά απολέσει το πρωτάθλημα είναι λογικό να δει την Ευρωπαϊκή διάκριση πιο ζεστά, παρά τη σημαντική απουσία του αναντικατάστατου φορ Μορέλος. Αυτά τα δεδομένα μας κάνουν να πιστεύουμε πως το σημερινό ματς θα είναι πιο κλειστό από ότι το πρώτο. Πάμε στο 2-3 γκολ στο 2,07 (Stoiximan).

2) Championship (813) Χαλ - Μπάρνσλεϊ (21.45): Δύο ομάδες στο κάτω μέρος της βαθμολογίας που θέλουν να σώσουν την κατηγορία, και ειδικά οι φιλοξενούμενοι που είναι αυτή τη στιγμή στην τελευταία θέση. Βέβαια όσο αφορά τη φόρμα των ομάδων, εκείνη των γηπεδούχων είναι άθλια, ενώ αντιθέτως η Μπάρνσλεϊ έκανε δύο πολύ σημαντικές νίκες που της δίνουν ελπίδες για να σώσει την κατηγορία. Η Χαλ είχε 12 ημέρες να βρει τι φταίει για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα και πιστεύουμε ότι θα εμφανιστεί βελτιωμένη και υποψιασμένη απέναντι στους ανεβασμένους φιλοξενούμενους. Επιλογή μας ο συνδυασμός Διπλή Ευκαιρία 1/Χ & OVER 1,5 στο 1,90 (Stoiximan), ενώ αν θέλετε να ρισκάρετε μπορείτε και να επιλέξετε τον άσσο στο 2,55 (Netbet, Stoiximan).

3) UEFA Champions League (781) Λυών - Γιουβέντους (22.00): Πάμε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, σε ένα ζευγάρι που αναμένεται να είναι αρκετά συναρπαστικό, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια, χωρίς την πρόκριση να είναι βέβαιη για τη "γηραιά κυρία" όπως νομίζουν κάποιοι. Θα πρέπει να βάλουμε στην εξίσωση και το γεγονός ότι η ομάδα από το Τορίνο έχει εφέτος για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ανταγωνισμό για το πρωτάθλημα και δε μπορεί να κάνει ροτέσιον. Η Λυών με μια πολύ δυνατή έδρα, θα κατέβει για τη νίκη στο ματς και περιμένουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό ματς. Θα παίξουμε με τα γκολ και το 2-3 γκολ καλύπτει αρκετές προοπτικές στο 2,00 (Stoiximan).

4) UEFA Champions League (782) Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι (22.00): Είναι σαφές ότι οι φιλοξενούμενοι ίσως έχουν μια τελευταία ευκαιρία να κατακτήσουν τη διοργάνωση αυτή τη σεζόν λόγω της τιμωρίας από την UEFA. Χωρίς πια να έχουν το μυαλό τους στο πρωτάθλημα σίγουρα θα εστιάσουν στο Champions League και μόνο. Δεδομένου της φόρμας της Ρεάλ που είναι άσχημη, και τον τραυματισμό του Αζάρντ, είναι λογικό οι μπούκερς να δίνουν ως φαβορί του "πολίτες". Παρ' όλα αυτά δε θα μπορούσαμε να μην πάμε με τους Μαδριλένους σε αγώνα του Μπερναμπέου και μάλιστα στη συγκεκριμένη διοργάνωση και σε αυτές τις αποδόσεις. Δύο παρόμοιες επιλογές με κοινό σημείο το ότι η "Βασίλισσα" δε θα ηττηθεί, ο συνδιασμός Διπλή Ευκαιρία 1/Χ & OVER 1,5 είναι στο 2,05 (Stoiximan), ενώ ο συνδυασμός Διπλή Ευκαιρία 1 & UNDER 4,5 είναι στο 1,80 (Stoiximan).

*Προτεινόμενο Σύστημα: 3-4.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω