Μετά τις χθεσινές τέσσερις επιτυχίες συνεχίζουμε και σήμερα δυναμικά με προβλέψεις από το Champions League αλλά και από τα άλλα ματς του κουπονιού.

Οι σημερινές (19/2) προτάσεις:

1) Κύπελλο Κύπρου (717) Δόξα Κατωκοπιάς - Ομόνοια (19.00): Στη δεύτερη αναμέτρηση για τα προημιτελικά του θεσμού του κυπέλλου, η διαδικασία μοιάζει τυπική καθώς μετά το 4-1 υπέρ της Ομόνοιας στο πρώτο ματς δεν τίθεται θέμα για το ποιος θα προκριθεί στα ημιτελικά. Σαφώς ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι ακόμα και αν παραταχθούν με αλλαγές. Λόγω της σχετικής αδιαφορίας του αγώνα θα πάμε στο 2-3 γκολ που καλύπτει αρκετά σενάρια, στο 2,02 (Stoiximan).

2) Scottish Cup (726) Κιλμάρνοκ - Αμπερντίν (21.45): Επαναληπτικός για το κύπελλο Σκωτίας με το πρώτο ματς να λήγει με ισοπαλία χωρίς γκολ. Εξαιρετική η παράδοση που έχει χτίσει η Αμπερντίν στη συγκεκριμένα έδρα, όμως θα αντιμετωπίσει μια Κιλμάρνοκ που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από εκείνη και μάλιστα έρχεται από ήττα εντός πράγμα που θα τους κάνει αυτομάτως να είναι πιο συγκεντρωμένοι. Πιστεύουμε πως η γηπεδούχος ομάδα δε γίνεται να ηττηθεί εντός έδρας για δεύτερη φορά σε μόλις τέσσερις ημέρες. Πιο αφαλές σημείο ο συνδυασμός Διπλή Ευκαιρία 1/Χ & UNDER 4,5 στο 1,65 (Stoiximan), ενώ για όσους θέλουν να ρισκάρουν λίγο παραπάνω για καλύτερες αποδόσεις υπάρχουν σημεία όπως: Διπλή Ευκαιρία 1/Χ & OVER 1,5 στο 2,32 (Stoiximan) και το "ξερό" Χ στο 3,25 (bet365).

3) UEFA Champions League (727) Αταλάντα - Βαλένθια (22.00): Πάμε στους αγώνες του Champions League με την "πρωτάρα" Αταλάντα να αντιμετωπίζει τη Βαλένθια στο Σαν Σίρο. Απίστευτα αποτελεσματική ομάδα οι γηπεδούχοι και σιγουρα δε θα απαρνηθούν τώρα την ταυτότητά τους αυτή που τους έχει αλλάξει στάτους τα τελευταία χρόνια, από την άλλη οι "νυχτερίδες" έχουν την εμπειρία να φύγουν με κάτι καλό από την Ιταλία. Προτείνουμε το GOAL στο 1,73 (Interwetten). Επίσης ο συνδυασμός GOAL & OVER 2,5 είναι στο 1,88 (ΟΠΑΠ).

4) UEFA Champions League (728) Τότεναμ - Λειψία (22.00): Δύο ομάδες με απουσίες και μάλιστα σημαντικές, σε ένα ζευγάρι που όλα μοιάζουν ανοιχτά. Δύο εξαιρετικοί προπονητές που σίγουρα θα θέλουν οι ομάδες τους να είναι προσεκτικές, και σίγουρα περισσότερο από ότι είναι στα εγχώρια πρωταθλήματά τους, όσον αφορά τα μετόπισθεν. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι ο αγώνας δε θα έχει γκολ και θα επιλέξουμε το 2-3 γκολ που βρίσκεται στο 2,07 (Stoiximan).

5) Segunda Division (787) Μιράντες - Ρεάλ Σαραγόσα (22.00): Η Σαραγόσα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αντιμετωπίζει μια ομάδα με δεδομένη κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια για πρωτάθλημα και κύπελλο. Όμως οι γηπεδούχοι έχουν αποδείξει εφέτος ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα ακόμη και όταν οι πιθανότητες μοιάζουν ελάχιστες, έχουν μόλις μια ήττα στην έδρα τους για το πρωτάθλημα και θέλουν να παραμείνει έτσι. Σημαντική απώλεια για τους φιλοξενούμενους ο βασικός τους σκόρερ. Επιλογή το Χ στο 3,05 (Interwetten).

*Προτεινόμενο σύστημα: Τριάδα ή τετράδα και σύστημα 3-4.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω