Επιστροφή στη δράση, και για εμάς και για την κορυφαία Ευρωπαϊκή διοργάνωση σήμερα. Βέβαια το κουπόνι απαρτίζεται από αρκετές επιλογές και όχι μόνο με τα δύο ματς του Champions League.

Οι σημερινές (18/2) προτάσεις:

1) EFL Trophy (690) Πόρτσμουθ - Έξετερ Σίτι (21.45): Ημιτελικά της διοργάνωσης ανάμεσα σε δύο όμάδες από διαφορετικές κατηγορίες, που όμως και οι δυο τους διεκδικούν εφέτος την άνοδο. Αμφότερες βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και αναμένεται να είναι συναρπαστικός ημιτελικός. Όμως οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι ποιοτικά, και σε συνδυασμό με τη δύναμη που τους δίνει η έδρα τους πιστεύουμε ότι δε θα έχουν πρόβλημα να πάρουν την πρόκριση για τον τελικό. Με τον άσσο σε σχετικά χαμηλή απόδοση, θα επιλέξουμε το συνδυασμό 1 & OVER 1,5 που βρίσκεται στο 1,97 (Stoiximan).

2) Northern Premier League (1431) Γιουνάιτεντ οφ Μάντσεστερ - Στάφορντ Ρέιντζερς (21.45): Η τέταρτη στην κατηγορία Γιουνάιτεντ οφ Μάντσεστερ (και με αρκετά παιχνίδια λιγότερα) αντιμετωπίζει την ουραγό και φαβορί για υποβιβασμό. Με τους γηπεδούχους να έρχονται από πολλά ματς εκτός έδρας και αρκετές ισοπαλίες νομίζουμε πως είναι η ώρα να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, βυθίζοντας κι άλλο τους Ρέιντζερς, και μάλιστα με σχετική άνεση. Ο συνδυασμός 1 & OVER 2,5 είναι στο 1,80 (Stoiximan).

3) UEFA Champions League (693) Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ (22.00): Η πάντα σκληρή ομάδα του Σιμεόνε βρίσκεται απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, όμως αυτό είναι κάτι που σίγουρα δε φοβίζει την ομάδα από τη Μαδρίτη, έχοντας μείνει αήττητη στα τελευταιά 13 εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει για τη νοκ-άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τη Λίβερπουλ να είναι χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχει δώσει σε Ισπανικό έδαφος και σε συνάρτηση με την εικόνα που έδειξε στο Κάροου Ρόουντ για το πρωτάθλημα μας κάνει να πιστεύουμε ότι δε θα σπάσει αυτή τη μίνι παράδοση σήμερα. Πιθανά σημεία το Χ στο 3,30 (Stoiximan), η Διπλή Ευκαιρία 1/Χ βρίσκεται στο ικανοποιητικό 1,65 (Stoiximan), ενώ και το 2-3 γκολ είναι στο 2,00 (Stoiximan).

4) UEFA Champions League (694) Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν (22.00): Δύο ομάδες που τρομάζουν επιθατικά, όμως όσον αφορά τα μετόπισθεν οι μεν γηπεδούχοι παρουσιάζονται προβληματικοί καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν, ενώ και οι Παριζιάνοι τελευταία δείχνουν κάποιες αδυναμίες στο πρωτάθλημά τους σε αυτόν τον τομέα. Παρ' όλα αυτά πιστεύουμε ότι θα είναι και οι δύο πιο συμμαζεμένες σήμερα καθώς κάθε γκολ είναι πολύτιμο. Κόντρα στο ρεύμα που έχει δημιουργηθεί (και) από τους Μπουκς, πιστεύουμε πως η Μπορούσια δε θα ηττηθεί σε αυτόν τον αγώνα. Διπλή Ευκαιρία 1/Χ & UNDER 5,5 στο 1,87 (Stoiximan).

*Προτεινόμενο Σύστημα: Επιλογή τριάδας, ή τετράδα με σύστημα 3-4.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω