Καλημέρα σε όλους σας, ήρθε το Σάββατο και η ποικιλία αγώνων είναι μεγάλη. Στόχος μας όπως πάντα είναι η επιλογή των κατάλληλων από αυτούς ώστε να σας στείλουμε στο ταμείο!

Τα σημερινά (15/2) προγνωστικά:

1) League 1 (507) Πόρτσμουθ - Σριούσμπερι (17.00): Ξεκινάμε με Αγγλία και συγκεκριμένα την τρίτη κατηγορία, όπου η φιλόδοξη ομάδα της Πόρτσμουθ υποδέχεται την Σριούσμπερι. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα σε ένα αμφίρροπο εκτός έδρας ματς με την Κόβεντρι και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ώστε να κρατηθούν σε τροχιά μέχρι και απευθειάς ανόδου. Όντας η μοναδική ομάδα στην κατηγορία χωρίς ήττα στην έδρα της καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για ένα πανίσχυρο όπλο στο οποίο αξίζει κανείς να ποντάρει. Επιλέγουμε το συνδυασμό 1 & OVER 1,5 στο 2,05 (Stoiximan).

2) National League (529) Νοτς Κάουντι - Γουόκινγκ (17.00): Συνεχίζουμε στην ίδια χώρα αλλά σε άλλη κατηγορία και συγκεκριμένα στην πέμπτη, όπου η ιστορική ομάδα του Νότιχαμ αντιμετωπίζει τη Γουόκινγκ. Οι γηπεδούχοι, με κύριο όπλο την έδρα τους, κρατιούνται σε τροχιά playoffs και έχοντας στόχο την άνοδο θα πρέπει να πάρουν το ματς για να τον πλησιάσουν. Με τη Γουόκινγκ να μην είναι σε καλή κατάσταση, μετρώντας 5 ήττες στα τελευταία ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια, πιστεύουμε ότι έυκολα ή δύσκολα οι "σφήκες" θα πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Ο άσσος βρίσκεται στο 1,95 (Bwin).

3) Πρωτάθλημα Κύπρου (538) ΑΠΟΕΛ - Απόλλων Λεμεσού (17.00): Με τον "αέρα" του Μαρίνου Ουζουνίδη θα αγωνιστεί σήμερα η γηπεδούχος ομάδα, απέναντι στον Απόλλων, τον οποίο εφέτος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε 3 ματς που τον έχει αντιμετωπίσει. Με τις δύο ομάδες να διεκδικούν ακ'ομα τον τίτλο του Πρωταθλήματος αλλά χωρίς περιθώριο για άλλες απώλειες. Πιστεύουμε ότι και λόγω νέου προπονητή, η ομάδα από τη Λευκωσία θα βγάλει εγωισμό και τελικά θα πάρει αυτό το ματς ώστε να κρατηθεί σε τροχιά τίτλου. Επιλογή ο άσσος στο 1,93 (Stoiximan). 

4) Scottish Premiership (543) Ρος Κάουντι - Σεντ Τζόνστον (17.00): Δύο ομάδες με εντελώς αντίθετες πορείες τον τελευταίο καιρό, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε πτώση, ενώ οι "Άγιοι" βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα έχοντας 3 σερί νίκες, με τις δύο από αυτές να είναι μακριά από την έδρα τους. Παρ' όλα αυτά οι γηπεδούχοι πάντα παρουσιάζουν βελτιωμένη εικόνα στην έδρας τους, ενώ η Σεντ Τζόνστον ακόμα και τώρα δεν πείθει πλήρως μακριά από τη δική της, κυρίως λόγω εικόνας. Επιλέγουμε το Χ στο 3,32 (Pamestoixima).

5) Scottish Premiership (544) Χαρτς - Χάμιλτον (17.00): Για την τελευταία μας εκτίμηση παραμένουμε στην αγαπημένη Σκωτία και σε έναν αγώνα ανάμεσα στις δύο τελευταίες ομάδες της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι αν και τελευταίοι, παρουσιάζονται πιο βελτιωμένοι τον τελευταίο καιρό και είναι σίγουρα σε θέση να προσπεράσουν στη βαθμολογία της Χάμιλτον, η οποία αν και ηττάται συχνά τελευταία, πάντα βρίσκει τρόπο να σκοράρει. Θα παίξουμε με τα γκολ, με το 2-3 γκολ να έχει απόδοση 2,02 (Stoiximan).

*Προτεινόμενο σύστημα: Επιλογή τριάδας ή τετράδας της επιλογής σας. Πολύ καλό το 3-4 για σήμερα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω