Στοίχημα: Παιχνίδι αποδείξεων στο Βικελίδης

Η Κυριακή είναι πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, επιπλέον υπάρχουν πολλά ντέρμπι που θα τραβήξουν τα φώτα πάνω τους. Στην Super League υπάρχουν τρία πολύ σημαντικά ματς για πολλούς λόγους. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω.

Παιχνίδι αποδείξεων και πεντάδας στο Κλεάνθης Βικελίδης

Στο Βικελίδης ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, όπου ισοβαθμούν στους 18 πόντους και θα δείξουν σήμερα αν μπορούν να κοιτούν με αξιώσεις την πρώτη πεντάδα.

Ο γηπεδούχος, είναι η μόνο ομάδα που ακόμα δεν έχει ισόπαλο αποτέλεσμα. Προέρχεται από δύο διπλά στην Ριζούπολη και στην Κρήτη, μάλιστα στην Κρήτη, πήρε τους βαθμούς της νίκης, με δύο τέρματα του επιθετικού Γιουνές στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, έχει χάσει μόνο από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και μπορεί να κοιτάζει την πεντάδα της βαθμολογίας. Έχει την καλύτερη επιθετική γραμμή με 20 γκολ ενεργητικό και αν δεν είχε την τιμωρία θα ήταν ακόμα πιο ψηλά. Την προηγούμενη αγωνιστική, επιβλήθηκε εύκολα του Απόλλων Σμύρνης με σκορ 5–1 στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση, αναμένω να γίνει ένα σκληρό ματς με λίγα γκολ και φάσεις, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,60 και είναι μία επιλογή μας.

Να επιστρέψει στις νίκες η Μπαρτσελόνα

Στην Ισπανική Λίγκα η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Βιγιαρεάλ, με μοναδικό σκοπό την νίκη, αφού δεν έχει κερδίσει στα δύο πρόσφατα ματς με Μπέτις και Ατλέτικο Μαδρίτης. Ήδη έπεσε στην δεύτερη θέση και δεν θέλει να χάσει επαφή με την κορυφή.

Η Βιγιαρεάλ είναι οριακά πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού και δεν μπορεί να είναι ήσυχη ακόμα. Προέρχεται από τρία θετικά αποτελέσματα, αλλά απαιτείται να κάνει και άλλα σημαντικά αποτελέσματα.

Η Μπαρτσελόνα έχει την ποιότητα να ξεσπάσει στην Βιγιαρεάλ. Ο άσσος είναι σε μικρή απόδοση, αλλά αν συνδυαστεί με το goal goal την ανεβάζει αισθητά και της δίνει αξία. Η Βιγιαρεάλ προέρχεται από έξι συνεχόμενα goal goal.

Εξαιρετική η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Στην Μπουντεσλίγκα η Αϊντραχτ πραγματοποιεί μία εξαιρετική πορεία μέχρι τώρα, είναι στην τέταρτη θέση με επτά νίκες σε 12 ματς πρωταθλήματος. Μόνο μία βαθμολογική απώλεια μετράει στα επτά πιο πρόσφατα ματς, την ισοπαλία με την Νυρεμβέργη εκτός έδρας. Προέρχεται από τρεις νίκες, σκοράροντας και στα τρία το λιγότερο τρία γκολ.

Η αντίπαλος της Βολφσμπουργκ είναι στην μέση της βαθμολογίας, έχοντας μοιρασμένα αποτελέσματα. Δεν διακρίνεται για την σταθερότητα της και στα τρία τελευταία έχει μόλις μία νίκη και δύο ήττες.

Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να αντισταθεί η Βόλφσμπουργκ στην Αϊντραχτ, είναι καλύτερη ομάδα, σκοράρει κατά βούληση και ο άσσος είναι πολύ πιθανός.

Καλή επιτυχία

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω