Προγνωστικά: Να σβήσει την τιμωρία ο Παναθηναϊκός

Στο ΟΑΚΑ μετά από καιρό ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Λαμία με στόχο την δεύτερη του νίκη και την μηδένιση της τιμωρίας τους με -6 βαθμούς.

Στην πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός δοκιμάστηκε στην παραδοσιακά δύσκολη έδρα της Ξάνθη, όπου όμως πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, παρά τις αντίθετες προβλέψεις και με εξαιρετικό τέρμα του νεαρού Μπουζούκη, πήρε τους τρεις βαθμούς με 0-1. Επίσης, έχασε πολλές ευκαιρίες να διευρύνει το τελικό σκορ.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Δώνης, Οικονόμου και ο τρίτος γκολκίπερ Ξενόπουλος και τη θέση τους πήραν οι Κάτσε, Βέργος και Καμπετσής. Την αποστολή απαρτίζουν οι: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυροματης, Πούγγουρας, Κουλιμπαλί, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μουνιέ, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Σέχου, Καμπετσής.

Η Λαμία στην έναρξη του πρωταθλήματος υποδέχτηκε τον Άρη, όπου ηττήθηκε με 0-3, με τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Η Λαμία δεν μπόρεσε να απειλήσει σε καμία στιγμή του αγώνα και δικαίως ηττήθηκε.

Ο τεχνικός των Φθιωτών, Μπάμπης Τεννές, δεν υπολογίζει στον Αργεντινό μέσο της ομάδας, Φακούντο Μπερτόγλιο. Εκτός έμεινε, φυσικά και το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα των “κυανόλευκων”, Τάσος Καραμάνος.

Η αποστολή της Λαμίας είναι η παρακάτω: Αντέτζο, Άντρονιτς, Ασίγκμπα, Μπαράλες, Επστάιν, Οσμάν, Σαράνοβ, Σκαρντοβέλι, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Δημούτσος, Καραγκούνης, Καρυπίδης, Μελίσσας, Μπουλούλης, Παπαργυρίου, Τσούκαλος.

Προγνωστικα Σουπερ Λιγκ Παναθηναϊκός – Λαμία: Οι δύο ομάδες έδειξαν αντίθετα στοιχεία την πρώτη αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ καλά στοιχεία και προσπαθεί να δημιουργεί φάσεις, όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται καλύτερος. Η Λαμία δεν έδειξε απολύτως τίποτα και περιορίστηκε στην αμυντικής λειτουργία, αναμένω έστω και δύσκολα ο Παναθηναϊκός να βρει γκολ και να πάρει την νίκη, ο άσσος είναι σε απόδοση 1,60 στις εταιριες στοιχημα

Σκληρή μονομαχία στο Περιστέρι

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται την Ξάνθη, με στόχο να διπλασιάσει τις νίκες τους και να μείνει κοντά στην κορυφή, όπως και την προηγούμενη σεζόν.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε ιδανικά την σεζόν με διπλό στο Αγρίνιο, περνώντας με σκορ 1-2 του Παναιτωλικού. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Κουλούρη, ο Παναιτωλικός έφερε το ματς στα ίσια με πέναλτι, αλλά ο Κουλούρης πάλι έκανε το τελικό 1-2.

Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα ο τεχνικός Νταμίρ Κάναντι. Την αποστολή αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Μανούσος, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Ενσικουλού, Κωτσόπουλος, Σάκιτς και Μπουσούλατζιτς.

Η Ξάνθη, ήταν πολύ παθητική, δεν μπόρεσε να χτυπήσει στις αδυναμίες του Παναθηναϊκού και δικαίως ηττήθηκε με 0-1.

Ο κοόυτς Ράσταβατς έχει στην διάθεση του για το Σαββατιάτικο ματς με τον Ατρόμητο το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ξάνθης, τον Ντινίς Αλμέιντα που είχε μείνει εκτός του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα εκτός αποστολής βρίσκεται ο Τζουρίτσικοβιτς που αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων ενώ επίσης εκτός είναι και οι Λισγάρας, Σαρπόνγκ που δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι. Η αποστολή απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Σιλά, Φλίσκας, Μελιόπουλος, Αλμέιδα, Φασίδης, Ντε Λούκας, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Καντά, Κίκε, Γέντρισεκ, Κάστρο, Μελισσόπουλος, Σουλεϊμάν”.

Προγνωστικα Σουπερ Λιγκ Ατρόμητος – Ξάνθη: Σίγουρα οι δύο ομάδες  δεν είναι ακόμα έτοιμες και χρειάζονται από χρόνο. Περιμένω, να είναι επιφυλακτικές και να μην πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα κατά την διάρκεια του ματς, θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι με λίγα γκολ, το under 2,5 είναι σε απόδοση 1,50 στις εταιριες στοιχημα

Ελκυστική η Γκλάντμπαχ, στην Στουτγάρδη η Μπάγερν

Εντυπωσίασε η Γκλάντμπαχ στο 3-0 της πρεμιέρας επί της Λεβερκούζεν και σήμερα δοκιμάζεται στην έδρα της επικίνδυνης Άουγκσμπουργκ, που με την σειρά της έβγαλε διπλό στο Ντίσελντορφ. Καλοπληρωμένο το Over 2,5 στο 1,85. Χαμηλό το διπλό της Μπάγερν μέσα στην Στουτγάρδη, ενώ ξεχωρίζει επίσης το ματς της Λεβερκούζεν με την Βόλφσμπουργκ. Προβάδισμα στον άσο.

Παγίδα στο Βίγκα για Ατλέτικο, εύκολα η Ρεάλ

Μόλις δύο παιχνίδια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν το Σάββατο και αρχικά έχουμε το Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης. Δύσκολη έξοδος για τους «ροχιμπλάνκος» και λόγω της ποιότητας των δύο ομάδων μεσοεπιθετικά θα προτιμήσουμε το Goal/Goal. Το βράδυ η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Λεγκανές και με τη επιθετικό στυλ που βγάζει το παιχνίδι μπορεί να ανοίξει σε τέρματα, με το Over 3,5 να δίνεται στο 1,90 στις εταιριες στοιχημα

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω