Το χτίσιμο του νέου Παναθηναϊκού!

Με τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του, τους διεθνείς Καναδούς Κόνγουεϊ και Τοράκη να έχουν ξεκινήσει προπονήσεις, συνεχίζεται για τρίτη βδομάδα η προετοιμασία του «τριφυλλιού». Ο Τέο Λοράντος που ετοιμάζει έναν ριζικά αλλαγμένο Παναθηναϊκό, με διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, περιμένει τους τρεις νεαρούς διεθνείς της Νέων Ανδρών, Σαρτζετάκη, Καπετανάκη και Καλογεράκο οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και μετά την ολιγοήμερη άδεια, θα ενσωματωθούν στην σημερινή προπόνηση. Οι «πράσινοι» με την έλευση και των τριών «μικρών» θα είναι πλήρεις και θα πραγματοποιήσει και την επίσημη «πρώτη» στις αρχές της εβδομάδας, στο κολυμβητήριο της Αργυρούπολης. Εκεί, προπονείται η ομάδα το τελευταίο διάστημα.
Μιλώντας στην «Π» για την πορεία της προετοιμασίας, ο κόουτς του «τριφυλλιού» τόνισε: «Υπάρχει μεγάλη θέληση απ’ τα παιδιά. Η κούραση βέβαια είναι εξίσου μεγάλη αφού προσπαθούμε να αφομοιωθούν απ’ τους παίκτες όσα θέλουμε να περάσουμε στο παιχνίδι μας. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος γι’ αυτό. Μας περιμένει πολύ δουλειά ενώ στην πορεία θα προγραμματίσουμε κάποια φιλικά ώστε να μπούμε σιγά-σιγά σε αγωνιστικό ρυθμό».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω