Ο εκπρόσωπος της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, τόνισε πως το Athens Alive θα έρθει σε επαφή με τον νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ αν γίνει το deal με τον Γιάννη Αλαφούζο, καθώς πιστεύει ότι το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ μπορεί να προσφέρει ένα καλό «σπίτι» στον Παναθηναϊκό.

H εταιρεία Redstone εξέδωσε ανακοίνωση το απόγευμα ξεκαθαρίζοντας πως επιθυμία της είναι να μην προχωρήσει το Athens Alive σε κομμάτια, μετά και τα σενάρια για πρότζεκτ χωρίς ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Λίγες ώρες αργότερα ο εκπρόσωπος της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, ρωτήθηκε στο twitter για το αν μπορεί να προχωρήσει το Athens Alive σε περίπτωση που υπάρξει αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκό.

Η απάντησή του ήταν: «To Athens Alive είναι ένα σπουδαίο πρότζεκτ. Κάναμε μια προσφορά να αποκτήσουμε τον Παναθηναϊκό με την έγκριση του έργου για το Athens Alive. Ο κ. Αλαφούζος αποφάσισε να πάει στην άλλη κατεύθυνση. Θα δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Ό,τι κι αν γίνει, το Athens Alive θα είναι ένα καλό σπίτι για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Ο Αλεξάντερ ρωτήθηκε αν οι άνθρωποι του Athens Alive θα έρθουν σε επαφή με τον νέο ιδιοκτήτη, σε περίπτωση που ο Γιάννης Αλαφούζος επιλέξει να δώσει αλλού την ομάδα: «Δεν χρειάζεται να είμαστε οι ιδιοκτήτες για να παρέχουμε στον Παναθηναϊκό το "σπίτι" που του αξίζει. Αν το deal προχωρήσει, θα μιλήσουμε μετά χαράς με τον νέο ιδιοκτήτη».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω