Πρόταση συνολικού ύψους 40,5 εκατ. ευρώ από το "Pan Asia Investements" fund με έδρα την Ελβετία έχει στα χέρια του ο Γιάννης Αλαφούζος! Η προσφορά που κατατέθηκε πριν από λίγες μέρες στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ήταν η εξής: 13 εκατ. Ευρώ για τις εφετινές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού, 7,5 εκατομμύρια ευρώ για το προπονητικό κέντρο στο Κορωπί και το σημαντικότερο: 20 εκατ. Ευρώ για την επόμενη σεζόν. Επιπρόσθετα, βάσει της προσφοράς του fund, "χαρίζεται" το ποσό των 7 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στο "δεσμευμένο" τηλεοπτικό συμβόλαιο της ΠΑΕ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σκέφτηκε σοβαρά την πρόταση που του έγινε πριν από λίγες μέρες και – τουλάχιστον σε πρώτη φάση – δεν την έχει δεχθεί. Δεν την έχει απορρίψει οριστικά, αλλά προς το παρόν ζητά επιπλέον 13 εκατομμύρια ευρώ! Επειδή, ωστόσο, σε τέτοιου είδους διαπραγματεύσεις όλα είναι ανοιχτά, θα πρέπει να κρατήσουμε μικρό καλάθι για το τι μπορεί να συμβεί τις επόμενες μέρες, δεδομένου ότι η κατάσταση είναι αφόρητα πιεστική στον Παναθηναϊκό και ο ίδιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Το fund που υπέβαλε την πρόταση στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι το Pan Asia Investements και έχει έδρα την Ελβετία.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω