Ο Παναθηναϊκός κατέφυγε στη FIFA για την καθυστέρηση της δόσης των 725.000 ευρώ από την Αλ Αΐν για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ και βρίσκεται πλέον σε ανοιχτή γραμμή με τους Αραβες για τη διευθέτηση του θέματος.

Η δόση έπρεπε να είχε κατατεθεί στις 31 Γενάρη, κάτι που δεν έγινε, και οι πράσινοι έκαναν προσφυγή στη Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ζητώντας την επιβολή κυρώσεων στους Αραβες.

Μέσω του ατζέντη Λευτέρη Σιδηρόπουλου που βρίσκεται στο Αμπου Ντάμπι, η Αλ Αΐν (που θορυβήθηκε) προτείνει να δώσει ένα ποσό εφάπαξ και να υπογραφεί νέος διακανονισμός με τον Παναθηναϊκό, που θα προβλέπει την καταβολή χρημάτων σε κοντινές ημερομηνίες.

Πάντως, από αυτή την εξέλιξη ο Παναθηναϊκός θέλει να επωφεληθεί και πιέζει τους Άραβες ζητώντας άμεσα περισσότερα χρήματα, ενώ δεν πρόκειται να αποσύρει την προσφυγή αν δεν λάβει πρώτα λεφτά.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω