Κάτι παραπάνω από… σκούρα είναι πλέον τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό στην καταγγελία του Γενς Βέμερ, καθώς οι δύο πλευρές δεν έχουν βρει συμβιβαστική λύση και εφόσον η υπόθεσή του εκδικαστεί κανονικά το μεσημέρι της Τετάρτης (3 μ.μ.) από το Διαιτητικό, οι "πράσινοι" δεν γλιτώνουν την αφαίρεση βαθμών.

Στην προ εβδομάδος εκδίκαση της υπόθεσης του Γερμανού μπακ στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ο πρόεδρος είχε ξεκαθαρίσει πως δεν μπορεί να δώσει άλλη αναβολή και κάλεσε τις δύο πλευρές να συζητήσουν για λίγο μεταξύ τους και να προσπαθήσουν να φτάσουν σε έναν συμβιβασμό, απ’ τη στιγμή που (όπως υποστήριζαν) ήταν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης. Μισή ώρα μετά από εκείνη την παραίνεση της έδρας, ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού και του Βέμερ, συμφώνησαν στο να δοθεί μία τελευταία αναβολή, προκειμένου σε διάστημα μιας εβδομάδας θα βρισκόταν η "χρυσή τομή" ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στις 6 μέρες που ακολούθησαν ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς όλες οι επαφές/συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στους δικηγόρους κατέληγαν διαρκώς στο κενό. Ο Βέμερ αξίωνε ένα μίνιμουμ ποσό 250-300.000 ευρώ "μπροστά", από τις συνολικές 630.000 ευρώ που οφείλονται στον ίδιο (με την εφορία των 100.000 ευρώ και το μερίδιο που δεν πληρώθηκε στον ατζέντη του), προκειμένου να μπει σε διαδικασία περαιτέρω συζητήσεων.

Ακόμη και "κουρέματος" ενός μέρους απ’ τα χρήματα που του είχε επιδικάσει η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Ο Βέμερ μάλιστα έχει ξεκαθαρίσει πως αντιμετωπίζει πλέον σοβαρό πρόβλημα, αφού λόγω των χρημάτων που του οφείλονται έχει μπλοκαριστεί ο τραπεζικός λογαριασμός του και παράλληλα έχει μπει στο στόχαστρο της γερμανικής εφορίας για μη απόδοση φόρου απ’ το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός εντούτοις, δεν έδειξε διάθεση για να καλύψει τις αξιώσεις του Γερμανού αμυντικού! Τουναντίον, υπάρχουν ορισμένοι στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, που δείχνουν… συμβιβασμένοι σε μία ενδεχόμενη ποινή και πλέον το πράγμα δείχνει πως πάει στα άκρα, αφού και η τελευταία επαφή που έγινε το βράδυ της Τρίτης (13/3) με την πλευρά του παίκτη δεν κατέληξε πουθενά.

Εάν δεν υπάρξει κάποια… ανατροπή (με πληρωμή χρημάτων απ’ τον Παναθηναϊκό), η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί κανονικά από το Διαιτητικό (δεν πρόκειται επ’ ουδενί να δώσει νέα αναβολή) και οι "πράσινοι" θα τιμωρηθούν με ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών. Κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε δηλαδή στην περίπτωση του Στ’άθη Ταυλαρίδη, μόνο που στη δική του υπόθεση τα χρήματα ήταν πολύ, πολύ λιγότερα.

Εφόσον γίνει η εκδίκαση και βγάλει το Διαιτητικό (στις αρχές της επόμενης εβδομάδας) ποινή αφαίρεσης βαθμών, τότε θα πρέπει να συνεδριάσει το Δ.Σ. της λίγκας για να κατακυρώσει την ποινή. Κι από εκείνη την ημέρα, οι "πράσινοι" θα έχουν προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών μετά το πρώτο παιχνίδι που θα δώσουν στο πρωτάθλημα, προκειμένου να πληρώσουν και να πάρουν πίσω τους βαθμούς. Ειδάλλως, εάν δεν γίνει ούτε κι αυτό, θα παραμείνει μόνιμα η ποινή του -3 στη βαθμολογία του Παναθηναϊκού!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω