Την οικονομική συνεισφορά του Γιάννη Αλαφούζου αναμένουν στον Παναθηναϊκό τις επόμενες ημέρες, την ώρα που στην περίπτωση Ταυλαρίδη υπάρχει πεποίθηση οριστικής λύσης με χάρισμα οφειλών.

Στο Τριφύλλι συνεχίζεται η μάχη διευθέτησης των πολλών ανοιχτών οικονομικών μετώπων και βασική προϋπόθεση για την επίλυση αρκετών εκ των προβλημάτων απαιτείται η συνδρομή του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο μεγαλομέτοχος των «πράσινων» φέρεται να έχει ενημερώσει τον Βασίλη Κωνσταντίνου πως μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου θα βάλει 2.5-3 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να υπάρχει ευελιξία και να υλοποιηθεί ο στόχος της απόκτησης άδειας στο πρωτάθλημα και στην UEFA.

Πάντως, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, στον Παναθηναϊκό υπάρχει αισιοδοξία επίτευξης συμφωνίας με τον Στάθη Ταυλαρίδη όσον αφορά τις υφιστάμενες οφειλές. Ειδικότερα, ενδέχεται ο Έλληνας στόπερ να χαρίσει 97.000 και να αποσύρει την καταγγελία εφόσον λάβει άμεσα 50.000 ευρώ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω