Εξαφανισμένοι παραμένουν οι παράγοντες οι Αλ Αΐν, οι οποίοι δεν απαντούν στις προσπάθειες των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού να επικοινωνήσουν μαζί τους. Τα διοικητικά στελέχη του Τριφυλλιού έχουν στείλει e-mail και έχουν επιχειρήσει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά, αλλά δεν έχουν βρει ανταπόκριση.

Είναι σαφές ότι οι Άραβες δεν επείγονται να πληρώσουν τη δόση της 31ης Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μπεργκ και θα καταβάλλουν τα χρήματα όταν το θυμηθούν... Ωστόσο, οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό δεν έχουν την ίδια πολυτέλεια, αφού ποντάρουν στις 750.000 ευρώ για να καλύψουν τις υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές.

Βασικά, το ζητούμενο είναι πως θα διαχειριστούν την υπόθεση οι "πράσινοι" και ποια μέσα αντίδρασης έχουν. Αυτά θα συζητηθούν σε σημερινή (13/2) σύσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ, υπό την προεδρία του Βασίλη Κωνσταντίνου. Όμως κατά γενική ομολογία, δεν υπάρχει άμεσο μέτρο πίεσης που θα στριμώξει την Αλ Αΐν.

Η προσφυγή στη FIFA είναι μία χρονοβόρα διαδικασία που θα αργήσει να εκδικαστεί, ενώ το ταξίδι ενός ανθρώπου του Παναθηναϊκού στο Άμπου Ντάμπι θα έχει αμφίβολα αποτελέσματα. Διότι δεν θα έχει κλειστεί ραντεβού εκ των προτέρων και σίγουρα ο απεσταλμένος δεν θα αποσπάσει κάτι περισσότερο από αίολες υποσχέσεις...

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω