Μετά από 11 αναμετρήσεις μακριά από τη Λεωφόρο στη φετινή Super League, ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να πάρει καμία νίκη.

Οι «πράσινοι» μετρούν 6 ήττες και 5 ισοπαλίες, αγνοούν το τρίποντο εκτός «Απόστολος Νικολαΐδης» και είναι αμφίβολο το κατά πόσο θα καταφέρουν να το πετύχουν. Όχι μόνο γιατί το Τριφύλλι δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει πλέον ελάχιστη ποιότητα και λύσεις στο ρόστερ του και έχουν απομείνει το όνομα και το έμβλημα να θυμίζουν τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» κινδυνεύουν να βγάλουν το πρωτάθλημα χωρίς εκτός έδρας νίκη, κάτι που θα συμβεί, αν δεν τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να πάρει νίκη μακριά από το σπίτι του, για πρώτη φορά μετά τη θέσπιση της Α’ Εθνικής τη σεζόν 1959-1960. Τα εναπομείναντα εκτός έδρας παιχνίδια που έχει να δώσει η ομάδα του Ουζουνίδη, είναι σε έδρες που μόνο ως… φιλόξενες για το «τριφύλλι» δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

Ο Παναθηναϊκός έχει να παίξει στο «AEL FC Arena», στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο και στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό. Έδρες από τις όποιες δύσκολα περνάει και έχει και κάποια χρόνια να πάρει νίκη, με εξαίρεση το περσινό 3-2 επί της Ένωσης και το 3-0 του 2014 στο Φάληρο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω