Οι φίλοι του Παναθηναϊκού βλέποντας τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο σύλλογος βρίσκονται εν αναμονή κάποιας διάδοχης κατάστασης που θα μπορέσει να επαναφέρει την ομάδα στην κανονικότητα. Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως έχουν φουντώσει τα σενάρια που θέλουν να γίνονται διεργασίες για την επόμενη ημέρα στο τριφύλλι. Οι φήμες αυτές δεν μπορεί να αποκλειστεί να συνδέονται και δύο στοιχεία που έχουν προκύψει από το ρεπορτάζ προηγούμενων ημερών.

Όπως είχατε διαβάσει την Παρασκευή στο SDNA, από το περιβάλλον του Γιάννη Αλαφούζου προκύπτει πως ο μεγαλομέτοχος έχει την πρόθεση να καλύψει ένα σημαντικό ποσό που απαιτείται προκειμένου να βγει η χρονιά. Μάλιστα, το ποσό αυτό σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μπορεί και να αγγίζει τα 4 εκατ. ευρώ. Ο λόγος για τον οποίο υπάρχει αυτή η πρόθεση από τον Mr. ΣΚΑΪ ενδέχεται να είναι προκειμένου να μπορέσει ο ίδιος να αποχωρήσει μετά το τέλος της σεζόν με την μικρότερη δυνατή φθορά. Άλλωστε, η πρόθεση του να απεμπλακεί οριστικά από τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένη.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε και πάλι την δέσμευση του Βασίλη Κωνσταντίνου στους παίκτες του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Παρασκευής πως αναμένεται άμεσα (ως τα τέλη του μήνα) να πληρωθούν και παράλληλα γίνεται προσπάθεια προκειμένου η κατάσταση να ομαλοποιηθεί σε ό,τι αφορά στις πληρωμές. Αυτή η αισιοδοξία αποτελεί ένα στοιχείο που δεν αποκλείεται να σχετίζεται με τα σενάρια που αναφέραμε προηγουμένως.

Βεβαίως, ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά και έχει κουραστεί να του δημιουργούνται φρούδες ελπίδες, για την ώρα όλα αυτά παραμένουν φήμες και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει κάτι να θεωρείται δεδομένο πριν γίνουν μάθουμε τι τελικά μέλλει γενέσθαι.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω